--------------------
Хочу багато снігу, тепле одіяло, гарячого шоколаду, музику із реклами "Кока-коли"... "Сам удома". І щоб стояв запах мандаринок і лісової хвої. і щоб 12 годин, щоб били куранти, і Новий рік, і нове життя, і щастя, багато-багато, справжнього...
Открой ссылку и выбери номер слева, появится изображение. Удерживая нажатой левую кнопку мышки, медленно перемещай курсор вокруг объекта. Эффект присутствия - будто ты находишься в Ватикане и смотришь вокруг себя. Обязательно включи звук.Красотища!
--------------------
Хочу багато снігу, тепле одіяло, гарячого шоколаду, музику із реклами "Кока-коли"... "Сам удома". І щоб стояв запах мандаринок і лісової хвої. і щоб 12 годин, щоб били куранти, і Новий рік, і нове життя, і щастя, багато-багато, справжнього...
http://player.vimeo.com/video/27920977?title=0&byline=0&portrait=0href=( F Щелкни по розе... Для тебя распустятся ЦВЕТЫ !
--------------------