--------------------
Хочу багато снігу, тепле одіяло, гарячого шоколаду, музику із реклами "Кока-коли"... "Сам удома". І щоб стояв запах мандаринок і лісової хвої. і щоб 12 годин, щоб били куранти, і Новий рік, і нове життя, і щастя, багато-багато, справжнього...
замісила тісто на пряники, а воно чогось вийшло таке крухке, пористе , може щось не так зробила?
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
natali,може забагато муки дала? Ти її важила? Бо я важила, але я завжди корегую густину тіста сама, деколи треба муки менше, а деколи більше-це залежить від величини я єць і т. д...
мари4ка, муку важила, то тісто має бути якої консистенції?
--------------------
Як пісочне густе тісто, воно не є дуже еластичне,а навіть трошки крихке, але коли розкачуєш, то купки поно тримається.Пробуй пекти таке,як в тебе вийшло!
--------------------