Свято наближається, Свято наближається, столик накривається, сало нарізається, пляшка відкривається, чарка наливається........Свято наближається...
тут можна запропонувати що приготувати на святковий новорічний, різдвяний стіл
Виставляєм свої улюблені рецепти з фото (не більше 3 від одної форумчанки), ті які традиційні у вашій місцевості і потім готуємо всі і смакуємо за святковими столами!!! Виставляєм рецепти 21.12-31.12 Готуємо і звітуємо 1.01-10.01
і незабувайте стару прикмету: як зустрінеш новоріччя, таким і весь рік буде
Дівчата, ми виставляєм фото з рецептом!!! Читайте будь-ласка перше повідомлення!!! Гарні меню пропунуєте і страви цікаві, та добавляйте фото страви і її рецепт, бо ж і іншим цікаво що це і яке воно, можливо хось собі захоче приготувати.
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак
В нас часто готуємо на всі Різдв"яні свята багато солодкого: пляцки, сухарики, рулетики, горішки, пампушки....і це далеко не весь перелік. Та основними є в нас Кукурузки
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак
Домашній оселедець-_Різдвяний) На Свят Вечір завжди готую ці смачні оселедці із скумбрії!!!Хто не куштував-спробуйте ,господиньки,,Вам сподобається.Це мій улюблений рецепт:))),святковий! -Крученики з філейки свинини ,фаршировані курячим філе і грибами.Завиванці святкові
Трюфельні пальчики-дуже смачне печиво ,особливо для діти полюбляють Трюфельні пальчики довго залишаються свіжими,ніжними.Помадку можна зробити з білого шоколаду і обкачати у тертому чорному чи горіхах.