-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ось до нас звернулися з такою проблемою: з холодильника тягне неприємний запах - наче пластмасовий, всі продукти ним проходять, правда після теплової обробки він проходить. І госоподиня акуратна - те, що холодильник в неї чистий - це гарантія. Поставили йому діагноз слідуючий: 1) холодильник має систему но-фрост, і тена на відтаювання дає при включенні неприємний запах, який аж ніяк не залежить від чистоти в холодильнику. Щоб це перевірити слід вийняти тену, підключити напряму і вже при включенні принюхуватися - чи дає вона запах. 2) якщо холодильник довго служе і буцім з теперішніх - є такий тип пластмас, які теж мають свою як то кажуть виработку, і з часом нагнітають неприємний запах в холодильнику, особливо, якщо витріскується. От так
Ось до нас звернулися з такою проблемою: з холодильника тягне неприємний запах - наче пластмасовий, всі продукти ним проходять, правда після теплової обробки він проходить.
Шо то за фірма така,якшо не секрет,бо перший раз таке чую,видно пластик поганої якості,як де-які іграшки китайські бувають,ну так смердять,шо я взимку машинку на балконі потримала десь 2 тижні,та детам як воняло так і воняє,то мусіла викинути,бо фу....
сь до нас звернулися з такою проблемою: з холодильника тягне неприємний запах - наче пластмасовий, всі продукти ним проходять, правда після теплової обробки він проходить.
Спробуй ставити невеличку посудину(маленьку скляночку) з натуральною кавою, це дуже добре вбиває запах!!!!