Робила бант з білого шоколаду дуже важко його розтопити особливо білий чи то шоколад не якісний чи то я щось не добре роблю Хто знає як правельно зробити ???
Стидно ,але й таке буває.Пробувала рецепт тіста подушечки і все зіпсувала,хоча смак чудовий,а вигляд
Чомусь у мене не збилися білки та й чомусь у рецепті сказано що білки треба вводити у збиті жовтки,я ще так не робила ніколи.Але ризикнула і ось результат
Іра, не дуже вже й погано, нормально вийшло) Добре, що смачне, а остальне неважно Я тоже його хотіла зробити.. Шо кажеш там треба якось по-іншому робити, ніж в рецепті пише? Білки окремо збити, чи шо?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Та я їх і окремо збивала,просто завжди до бісквіту жовтки ввожу у збиті білки,а у тому рецепті якось навпаки збиті білки вводити у жовтки.У мене невдало це получилось.Може і тому пляцок не виріс