Сироп для крему треба варити доти щоб тягнулася "нитка" тобто коли з ложки капає капля за нею ніби тягниться ниточка В цьому кремі головне не переварити
Пекла тортисько сестрі, і поставила корж остивати на балкон, відкрила вікно, аби скорше остив, ну а свекруха моя почула якись шум з вулиці тай побігла на балкон дивитись, шо сі там робе ну тай перевернула його догори дригом... І тутка сі стала німа сцена...
На мене шось такиий сміх напав... кажу, йой як то файно, шо то не я зробила, бо я ходила би тай говорила погані слова на себе і так до самого вечора... діти би дістали по одному місці і ворона би на хату не сіла від криків, ну а на Вас, кажу шось не пасує мені сваритися
А на дворі в нас просто порядки робили))))
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
яка ти молодчина... бо я б то точно ходила і тупала ногами зі злості, і певно б всіх з кухні повиганяла. А так ти молодчина... завжди можна нове зробити :)
Хочете посмішу вас трохи? Нарешті знайшла фото свого першого торта , покритого мастикою і мої перші троянди із желатинової мастики Я тоді ще нічогісінько не знала ні про вирівнювання, ні про те, що торт перед накриванням треба кремом обмазати, а ще я накривала його весь одним куском мастики, усі три поверхи зразу Ось, любуйтесь ... Правда всередині смачнющий був, то навіть штматочка не залишилось:)