Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пироги
Solka
17 жовтня 2011 16:11
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Фрезія
Пиріг "Баба-Яга"

Дякую за рецепт, люблю домашню випічку :tongue:
Цитата: Яруська
А ще ... вона дуже гарно пасує до моєї аватарки! :smile: :lol:

:lol: назва пирога оригінальна

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Фрезія
18 жовтня 2011 09:12
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Пиріг "Цукровий"



Молоко 250 г
Масло вершкове розтоплене 150г
Борошно 600г
Дріжджі свіжі 20 г
Цукор 75г
Яйце 1 шт.
Сир домашній жирний (9%) 250 г
Цедра 1 лимону

Для посипки:Масло вершкове заморожене 80 г
ванільний цукор 2 пачки
цукор 150 г

Дріжджі розтерти з 1 ч.л. цукру, вилити в підігріте молоко. Залишити на 20 хвилин. В суміш додати розтоплене масло, яйце, сир, цедру, цукор і половину борошна. Перемішати до однорідності і висипати другу частину борошна.

Замісити тісто, накрити плівкою і залишити на 1 годину.

Деко застелити папером , змастити олією, руками розподілити тісто, роблячи заглиблення пальцями. Залишити на 20 хвилин.
Зверху потерти масло і посипати цукром.
Випікати при 200 градусах 30 хвилин.

Дуже ароматний пиріг!

Смачного!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 листопада 2011 19:10
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Пиріг "Лія"


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Олюся
14 листопада 2011 19:36
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Пиріг „Осінній блюз” (рецепт Куми Анни)

Состав
1 скл. манної крупи;
1 скл. сметани;
1 скл. цукру;
4 яйця;
125 гр. маргарину;
0,5 ч. л. соди;
дрібка солі;
2 ст. л. какао;
150 гр. м’якоті гарбуза.
Приготовление
1 склянку манки змішати з 1 склянкою сметани та поставити на ніч в холодильник.
Потім в цю масу додати 4 яйця, 1 склянку цукру, 125 гр. розм'якшеного маргарину, 0,5 ч. ложки соди та дрібку солі.
Все ретельно вимішати, чи міксером взбити. Потім тісто розділити на дві частини, в одну добавити какао 2 ст. ложки, в другу — 150 гр. потертого гарбуза. Наливати пошарово в холодну сковорідку, змащену маргарином й випікати на помірному вогні 40 хв.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lana
14 листопада 2011 21:22
Повідомлення #55


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Олюся,
виглядає- супер!!!
Перейти на початок сторінки
Татка
21 грудня 2011 16:51
Повідомлення #56


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Дорогі форумчанки спробуйте спекти цей швидкий та смачний пиріг з яблуками. Це мій фаворит у серії експрес випічки. Всі хто користується цим рецептом дуже задоволені його смаком і виглядом.

ШВИДКИЙ ПИРІГ З ЯБЛУКАМИ


- 250 мл білого борошна
- 2-3 великих яблука
- 200 мл натурального йогурту
- 100 мл цукру
- Цедра 1 лимона або 1 / 2 апельсина
- 3 ст. л. родзинок
- 50-70 мл коньяку
- 1,5 ч. л. розпушувача
- 100 мл олії
- 1 яйце
- 1 ч. л. екванільного цукру
- дрібка кориці.

Очистити яблука від шкіри, порізати на дольки, викласти в посуд, залити коньяком і посипати корицею.
- Змішати борошно з розпушувачем і цедрою.
- Збити яйце з цукром в піну, додати йогурт, олію і ізюм, ваніль і все перемішати.
- Додати частинами муку і перемішати все ложкою (довго не заважати)
- Змастити маслом форму 20 см і вилити туди тісто. Тісто густіше ніж сметана. Його вигодить не багато, але воно гарно росте.
- Викласти зверху часточки яблук. (повпихати в тісто)
- Випікати в попередньо нагрітій до 200 ° С духовці 35-40 хвилин (готовність перевірити дерев'яною шпажкою) СМАЧНОГО!!![attachment=31878]

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
21 грудня 2011 18:03
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Татка
ШВИДКИЙ ПИРІГ З ЯБЛУКАМИ
а не скажете чим можна замінити йогурт в рецепті.Періг дуже вже смачний
Перейти на початок сторінки
Татка
21 грудня 2011 18:33
Повідомлення #58


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Цитата: лесик-лисик
а не скажете чим можна замінити йогурт в рецепті
думаю, що рівноцінною заміною йогурту може бути густий кефір.
Смакуйте на здоров'я.

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Татка
22 грудня 2011 10:47
Повідомлення #59


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Дівчата, щиро дякую за плюсики і увагу до рецепту!

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Фрезія
26 грудня 2011 10:12
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Пиріг "Copa Cake "


Цей неймовірно смачний і ароматний пиріг я знайшла на сайті Хлебопечка.ру у Lisss's.



Борошно пшеничне 213 г
Сода 1ч.л.
Сіль 1/4 ч.л.
Цукор 200 г
Масло вершкове 113 г
Яйця 146 г (3 маленьких)
Сметана 240 г
Ванілін
Цедра 1 лимона
Густі пресерви (абрикосові, персикові або ананасові) 240 мл
Грецькі горіхи 100г

Для шоколадного тіста:
Какао 15г (3ст.л.)
Розчинна кава 1ч.л.
Кориця 0,5 ч.л.
Сода 1/4 ч.л.
Кип"яток 3 ст.л.


Пресерви можна купити , або приготувати домашні абрикосові пресерви з кураги.
Духовку розігріти до 190*.
Форму розміром 33/23см, висотою 5 см, змастити маслом, посипати сухарями і покласти в морозилку.
Просіяти борошно, соду, сіль, додати цукор, перемішати. Перетерти борошно з холодним маслом до утворення крупних крихт. Додати яйця ( не збивати), сметану, ваніль, перемішати до однорідності. Одну чашку тіста відкласти, в решту додати цедру.
З морозилки дістати форму, тонким шаром розподілити тісто з цедрою, викласти ложкою пресерви на тісто, акуратно і рівномірно, не доходячи до бортиків 1,5 см. Зверху рівномірно розкласти горіхи.

В невеликій мисці змішати какао, каву, корицю, соду і кип"яток, вимісити до гладкої пасти. Добавити відкладену чашку тіста, перемішати до однорідності. Викласти шоколадне тісто чайною ложкою поверх пресервів, на невеликій відстані, щоб було видно пресерви і горіхи. Не приминати і не розрівнювати.

Випікати 40 хв. Залишити в формі на 15 хв і перекласти на решітку до повного охолодження. Розрізати довгим тонким гострим ножем.

Смачного!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 03:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100