Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пироги
Natalyadiva
27 травня 2011 22:52
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: zhanetka
ПИРІГ З РЕВЕНЕМ "ЗАКАРПАТСЬКИЙ"

Дуже смачний пиріг! В мене теж цього року є ревінь, але ще маленький, тож спробую спекти.
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
12 червня 2011 15:01
Повідомлення #32


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Клубнічний пиріг



300 грм. клубніки
3 яйця
250 грм. цукру
400 грм. муки
200 мл. сметани
100 мл. олії
1/2 ч. л. соди
щіпка солі
ванільний цукор

Приготування:
1. Яйця з цукром збити міксером до повного розчинення цукру. Продовжуючи збивати, всипати муку і добавити сметану .Посолити, положити соду,погашену оцтом і ванільний цукор.
2. Вилити тісто в форму і виложити на нього цілі ягоди клубніки. Випікати при температурі 200 гр.- 40 хв. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою!

Слова автора. Рецепт позичила з журналу "Поліна"

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Solka
12 червня 2011 21:52
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Lilu, перед таким шматочком неможливо встояти, настільки соковитий, ніжний, яскравий!! Справжня няма! Дякую за рецепт, хотілось би приготувати :1f7:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Solka
27 червня 2011 17:55
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Сьогодні замість варення я додала пюре з полуниці (за рецептом автора), і тепер дуже хочу попробувати випекти цей пиріг з варенням. В міру солодкий, і ще головне, що швидко готується, мало мороки і безладу на кухні-)))
Пиріг нашвидкоруч

Потрібно:
3 скл. борошна;
1 скл. цукру;
1 скл. кефіру;
1 скл. варення;
1 ч.л. соди (погашеної оцтом) або порошку до печива;
2 шт. яєць;
Готуємо:
Всі інгредієнти змішуємо, отриману масу виливаємо у форму для випікання, присипану борошном ( у мене форма 30*27, можна меншу, тоді пиріг буде вищим). Випікаємо пиріг 30-35 хв. при середній температурі. Готовий пиріг рясно посипаємо цукром-пудрою.

Смачного! :m05100:
Рецепт знайшла на сайті cookorama.net

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
uliana_y
24 липня 2011 19:31
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Яблучно- абрикосовий пиріг

1кг яблук і 500гр абрикос почистити і засипати 200гр цукру,залишити.
Тісто 250гр маргарину посікти з 1ст муки,потім додати 150 гр цукру,4ст.л кефіру,5 жовтків.потім додати решту муки з розушувачем(1 пачка).Муки скільки забере.Тісто має бути еластичне( в мене 3 ст.муки пішло))).Більшу частину тіста розмістити на деко і поставити в холодильник,а меншу поставити в морозілку.
Видусити злегка сік з ябук і абрикос,і додоти ванільний цукор, викласти на тісто, поверх залити білки збиті з 150 гр цукру,в кінці вмішати 1ст.л крохмалуі пакетик ягідного кисілю.На все потерти тісто з морозілки.Випікати год при 180 гр.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
zhanetka
14 серпня 2011 23:18
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Дівчата часто роблю цей пляцочок

ШАРЛОТКА З ЯБЛУКАМИ

Спочатку робимо начинку:
Яблука почистити, порізати на дольки тоненькі. додати цукор - 2ст л., ванільний цукор, корицю, і 2 ст. л. манки. Дати постояти.Далі робимо бісквіт.

Тісто:( це взгалі з "пяної вишні")

Я роблю пів порції на 5 яєць

5-яєць
5- ст.л муки
1- ст цукру
1 ч. л.- порошку до печива

Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збивати з цукром до стійких піків, додати жовтки, легенько перемішати, в кінці просіяне борошно з порошком, перемішати.
Застеляємо середню братванку папером, знизу кладемо начинку з яблуками, зверху заливаємо бісквітним тістом.Печемо -т 180 десь пів години.
Я деколи ділю масу на дві частини даю просто більше яблучної начинки, і печу 2 коржа. Перекладаю пудинговим кремом.Це яцього разу зробила перекладку вертикально
Перейти на початок сторінки
Solka
14 серпня 2011 23:53
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: zhanetka
ШАРЛОТКА З ЯБЛУКАМИ

дуже смачнезна Шарлотка, коржі просочені, м'які і ніжні! Дякую за рецепт!

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
vika
15 серпня 2011 16:17
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
zhanetka, дуже апетна шарлотка і думаю дуже -дуже смачна. Але в мене кілька запитань: чи не гливке тісто получається від яблук і як це вертикально перекладено? Дякую за відповідь і рецет.
Перейти на початок сторінки
utya
15 серпня 2011 17:30
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
І я нічого не зрозуміла з тим перемазуванням :sad: .

Випічений бісквіт з яблуками розрізати .... і тоді самий бісквіт перемастити кремом.. чи що???

Дуже хочу того пляцка.. аж слинка тече :tongue:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
15 серпня 2011 17:57
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Вельми смачні пироги з маковою начинкою
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 00:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100