на жуки взяла помідори черрі, розрізала пополам. На багет намастила масло, ковбасу порізала тонко, вирізала формочками для тістечок, поклала на масло, потім половинки помідорів розрізала не до кінця і поклала на ковбасу. Маслини без кісточок на чотири частини, приліпила голову з четвертинки маслини. З дрібочки яйця зробила очі. В Лариси якісь піпші, але я не поняла з чого вона крапинки робила... А яйка звари, розріж вздовж, і почистити не забудь виколупай жовток, перемішай той жовток з каплею майонеза, натертою на дуже дрібній терці вареною ковбасою, посоли, поперчи, напхай в яйця. Положи яйця на солоний крекер, запхай з дрібної зеленої цибулі хвости, вуса з кропу, вуха з редиски або моркви, а очі саме складне - або перець чорний, а ліпше купи гвоздику. Ковбасу коли вирізаєш, лишаються обрізки, то ті обрізки натри до яєць. Шо добру пропадати?
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Наталя, просто золоту маму має твоя доня! Оце так придумати скільки всього і не полінуватися зробити! І красиво, і акуратно, і смачно, і дітям забавки, ще й маленькі favors вкінці святкування (то мій улюблений елемент)! Нічого собі!