Гарний рецепт Поділюся ще своїм Пікантним М ясо,цибуля кружельцями,сіль,перець і саме основне мариновані сливки береться тільки рідина ну і кілька сливок Добре вимішати і на ніч у холодильник
Качка під яблуками Свекруха пригостила молоденькою індокачкою або , як у нас їх називають, шипунцем. Півкачки вже використала, як моїм захотілося качки з яблуками, так як начиняти було нічого, вирішила приготувати качку під яблуками:
Качку натерла добре сіллю і перцем, подрібненим часником і майонезом, обклала зверху яблуками, а по боках-порізаною крупно картоплею, посипаною тими ж перцем і сіллю,притрусила тертою лаврушкою. Так як качка жирна, то жиру не давала зовсім, а на дно налила води (І качка не підгорить, і картопля -сочна).Пекла до готовності- каченя молоде, зготувалося швидко
Качку добре натираємо сіллю, перцем, вичавленим часником, змащуємо майонезом і залишаємо, щоб добре промаринувалася. ( я залишила на ніч . але у холодильнику).Вранці тушку добре напхнула порізаними начетверо або навпіл яблуками, ще трішки помастила майонезом, на протвень влила води і поставила запікати.( При потребі воду доливати) . Так як найбільше смакує качка гарячою, то краще для зручності одразу її порізати, викласти на тарілку разом із яблуками.
Качка дуже смачна із кисло-солодким( соус або начинка), а яблука-це саме той варіант. Гадаю- супер смачно! До речі- мене не було 10 днів і пароль на вході не зберігається, все забуваю спитати свого чоловіка-чи то наш комп чи то сайт?! Думаю це не в цю темку....