Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 М'ясні страви, кролик,курка,індик,свинина
lana
27 серпня 2010 23:42
Повідомлення #41


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
і знову качка,але не під, а вже-з яблуками

Качка з яблуками

Качку добре натираємо сіллю, перцем, вичавленим часником, змащуємо майонезом і залишаємо, щоб добре промаринувалася. ( я залишила на ніч . але у холодильнику).Вранці тушку добре напхнула порізаними начетверо або навпіл яблуками, ще трішки помастила майонезом, на протвень влила води і поставила запікати.( При потребі воду доливати) . Так як найбільше смакує качка гарячою, то краще для зручності одразу її порізати, викласти на тарілку разом із яблуками.


Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
31 серпня 2010 16:26
Повідомлення #42


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Я качку з яблуками ніколи ще не пробувала, думаю собі,солодке з мясом!,хм

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
lana
31 серпня 2010 17:22
Повідомлення #43


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
sunnygirl,
Дякую дуже!

Цитата: LiLu
Я качку з яблуками ніколи ще не пробувала,

У нашій місцевості рідше фарширують гречкою, а найпошириніше- яблуками. Смачно дуже, я навіть іноді курку так роблю.
Перейти на початок сторінки
ann24
31 серпня 2010 17:24
Повідомлення #44


Молода господинька
  • 34

Репутація: 67
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.05.2010

ICQ:--

Бали: 169
Качка дуже смачна із кисло-солодким( соус або начинка), а яблука-це саме той варіант. Гадаю- супер смачно! До речі- мене не було 10 днів і пароль на вході не зберігається, все забуваю спитати свого чоловіка-чи то наш комп чи то сайт?! Думаю це не в цю темку....
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 серпня 2010 17:25
Повідомлення #45


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
а найпошириніше- яблуками.

Яблука допомагають шлунку краще і швидше "переварити" качине м'ясо (як і гусяче...).
Перейти на початок сторінки
idianka
11 вересня 2010 18:01
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259





--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
gutka
9 жовтня 2010 22:53
Повідомлення #47


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
М"ясний хлібець з в"яленими помідорами та сиром-фета


Перейти на початок сторінки
Олюся
15 жовтня 2010 22:34
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Голубці по-особливому

Відварити капусту як на звичайні голубці.
З яєць, молока, борошна, солі і перцю замішуємо тіста як на налисники (тільки яєць більше, ніж в звичайні налисники). Печемо омлетні налисники.
М'ясо і трошки сальця перекручує на м'ясорубку, додаємо сіль,перець до смаку.
На підготовлений капусний лист викладаємо шар фаршу, на нього кладемо шматок омлета (половинку чи четвертинку, дивлячись який за роз міром листок), і зверху трохи фаршу. Скручуємо конусом.
Ставимо в каструлю один біля одного, а другий шар між ними догори ногами. Додаємо трохи жиру і заливаємозаправкою. Заправка: вода, сметана, томатний соус, сіль, перець. І тушимо до готовності.
Голубці смакувала на весіллі кума в смт. Вузлове, що біля Радехова.
До голубців смакує грибна підлива.
смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
16 жовтня 2010 15:45
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
дуже цікаві голубці я таких ще не бачила.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 жовтня 2010 20:53
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
СВІЖИНА

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 20:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100