Віка, при якій температурі пекти ці рогалики??? І про курячі рулетики таке саме питання))))
Сашуня, в мене старенька газова плита, від якої відламався термометр ще років 20 тому, то печу "на глазок"))) В оригіналі не було вказано температури, може хтось з дівчат буде робити, то запитаю обов"язково
--------------------
Для світу ти хтось, але для декого ти - цілий світ...
Хочу пригостити вас стравою, яка давно і надовго оселилася на моїй кухні
Маскований під біляш пиріжок!!!!
Трохи завернула з назвою, але й справді схоже))) Рецепт переписала з якогось кулінарного журнала, по-моєму "Люблю готовить"
Рецепт: 1 скл теплої води пів ст ложки сухих дріждів 1 яйце 1 ст ложка олії сіль, перець, щіпка цукру дрібно накришена цибулинка Борошно - скільки візьме. Змішати воду й дріджді. В мисці злегка збити яйце з олією, додати сіль, цукор, перець, цибулинку. Доддати розведені дріджді і на борошні замісити тісто. Залишити на півгодини, щоб піднялося і зліпити пиріжки. Обсмажувати на олії. За начинку - картопля, капуста, м"ясо, яйця варені і тп
Пиріжки виходять дуже смачними, пухкенькими, м"якими і дійсно мають смак, як у біляша))))
Повідомлення відредагував Pito4ka - 3 лютого 2012 23:29
--------------------
Колись моя мама працюва в кафе під львівською Ратушею, а навпроти продавали від цього кафе біляші, були смачні і я часто ними смакувала. Треба спробувати Ваші пиріжки, пригадати смак дитинства
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Дякую. Неодмінно спробую. У вас завжди такі класні і смачні рецепти!
Людочка, пробуй на здоров"я
Цитата: lana
І я люблю цей рецепт. (1 ст.ложка цукру). Дуже смачні
Ланочко, в мене чоловік їх називає - "і спав би - їв би" ))) при чому з любою начинкою))))
Цитата: Mironka
Колись моя мама працюва в кафе під львівською Ратушею, а навпроти продавали від цього кафе біляші, були смачні і я часто ними смакувала. Треба спробувати Ваші пиріжки, пригадати смак дитинства
Робила і біляші з того тіста. На смак - ЩОСЬ!!!! Головне вчасно зупинитися))))
--------------------