Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Ласкаво прошу до мого столу, Рецепти Уляночки
Киця
13 липня 2009 07:18
Повідомлення #71



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Улянко!!!Я якось упустила відкриття дівчатами темок, тож із запізненням але вітаю тебе з чудовим кулінарним записником.
Гарні фото,апетині страви! Скільки єнергіїї і бажання! А черепашки може тримати у себе тільки добра,чуйна особа.Ми не знайомі але відчуваю що ти хороша приємна дівчина.Добра і любові тобі!
Перейти на початок сторінки
уляночка
13 липня 2009 11:08
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Киця, Дуже Вам дякую за такі гарні слова wink мені дуже приємно!!! Ще раз дякую!!!
Перейти на початок сторінки
уляночка
24 липня 2009 11:04
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Вівсяне печиво з кокосом






110 гр просіяної муки
0,5 ч. ложечки порошку до печива
0,5 ч. ложечки соди гашеної оцтом
0,5 ч. ложечки кориці
1 ч. ложечка лимонної цедри
90 гр цукру
1 пачечка ванільного цукру
1 ч. ложечка меду
45 гр вівсяних пластівців
30 гр кокосової стружки
115 мл олії
3-5 ст ложок води

Всі складники змішати у мисці. Дати води стільки, щоб тісто було трохи
мягке. Тісто покласти в пакет і в холодильник на 30 хв. Тісто досить жирне!!! Так має бути.
Відщипувати від тіста кульки завбільшки як горіх. Класти на змащене деко і приплюснути долонею. Чим тонше тістечко - тим крихіше (я більше люблю тоненьке). Випікати при температурі 170*С 12хв. Коли спечеться треба дуже скоро зняти лопаткою з протвиня. Якщо сильно кришиться під час знімання, то треба ще трошки допекти. Викладати тістечка на рівну поверхню. Дати добре остинути. При охолодженні тістечко твердіє.

Вівсяне печиво виходить дуже смачне. Перший раз робила 1 порцію, через 2 дні зробила подвійну - розлітається моментально. Ідеальне до молока!!!

Повідомлення відредагував уляночка - 25 липня 2009 21:22
Перейти на початок сторінки
ir71
24 липня 2009 21:17
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:

І смачно і фігура на місці!!!Дякую,Уляночко за рецепт такої смакоти!!!
МОЛОДЕЦЬ!!!
Перейти на початок сторінки
Киця
25 липня 2009 08:19
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую за рецепт! Дуже апетитно виглядають,попробую спекти
Перейти на початок сторінки
Larisa
25 липня 2009 18:36
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дуже люблю вівсяне печево !!!! Уляночко,дякую за рецепт !!!

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
уляночка
25 липня 2009 23:21
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Дякую дівчатка. Ми також дуже любимо вівсяне печиво. Мала пару рецептів, але всі були невдалі. А ось цей рецепт з польського сайту дуже підійшов!

Повідомлення відредагував уляночка - 25 липня 2009 22:23
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
28 липня 2009 15:09
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Уляночка твоє печиво виглядає дуже апетитно обов'язково спечу.
Перейти на початок сторінки
уляночка
28 липня 2009 17:39
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Пляцок " Цвіль"





200 гр масла
5 яєць ( жовтки + білки)
2,5 скл муки
1,5 ч ложечки порошку до печива
2/3 скл + 2 ч.л цукру
сіль
2 ст ложки какао
джем з кислинкою або розім"яті ягоди ( у мене суміш чорної і білої порічки + трошки цукру)

Масло посікти ножем з мукою, порошком, жовткам, цукром. Звести до купи. Поділити на 3 частини. В одну із частин додати какао. Тісто покласти в морозилку до затвердіння.
На змащену форму натерти шоколадне тісто - помастити джемом - потерти біле тісто - накласти білки збиті з 2/3 скл цукру- на верх потерти тісто.
Випікати 50 хв при 180*С. Різати, коли добре остине.

Пляцок дуже добрий!

Повідомлення відредагував уляночка - 28 липня 2009 16:41
Перейти на початок сторінки
ir71
28 липня 2009 20:11
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
уляночка,ти МОЛОДЕЦЬ! я теж собі переклала з польського сайту цей рецепт і все чомусь відкладаю його спечи,напевно чекаю на свіжий джем lol
А тепер так закортіло спекти....У тебе вийшов КРАСЕНЬ!!!

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 16:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100