По рецепту там ще дають трошки ізюму і фісташки ( подрібнені і підсмажені). Я так робила, але мені найкраще смакує без того всього. що забагато, то не завжди добре....
Баклажани нарізати вздовж тонкими пластинами. Замочити їх в солоній воді. Обсмажити на сковороді з мінімальною кількістю жиру. Кожний кусочок обмакнути серветкою (щоб видалити зайвий жир). Начинка: горіхи перемолоти, додати часничок, трошки потертого твердого сиру і чуть – чуть майонезу. Добре вимішати. Баклажанову пластинку чуть-чуть змастити майонезм. На кінець пластинки даєм начинку і закручуєм баклажан рулетиком. Смачного!
Якщо любите, щоб закуска була гострою - дайте по- більше часнику.
Повідомлення відредагував уляночка - 25 червня 2009 13:27
замість горіхової начинки кладу кусочок помідорки.
Я тоже так робила!!! Але недавно на весіллі попробувала з горіхами. нам всім сподобалось. Правда - це не буденна страва. Більше підходить на якісь свята.
Білки відділити від жовтків. Збити в круту піну. По - трохи давати цукор. В кінці додавати жовтки. Муку з крохмалем легенько вмішати в білок ( на низьких обертах міксера) Тортівницю викласти папером для випічки, посмарувати. Вилити бісквітне тісто і поставити і гарячу духовку 160*С на 40хв.
Тільки що спечений корж у формі кинути з відстані 60-70 см на підлогу. охолодити.
Не бійтесь кинути біскіт на підлогу ( я так само довго вагалася, але цікавість перемогла). Напевно, при ударі щось там відбувається і тісто не осідає!!! дуже гарний рецепт! Рецепт розрахований на форму діаметром 20-22 см. Я робила у формі діаметром 26 см
Повідомлення відредагував Натонька - 20 листопада 2011 17:09