Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Ласкаво прошу до мого столу, Рецепти Уляночки
Іванка
24 листопада 2009 19:33
Повідомлення #161


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Уляночка дуже гарний хліб чесно кажучи я щє ніколи не пекла хліб Треба попробувати і мені Напевно хліб домашній, спечений власними руками і смакує по особливому
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
24 листопада 2009 20:44
Повідомлення #162


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Уляна певно має гостей, бо аж три буханки спекла smile Чи чотири може?))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Яринка
24 листопада 2009 21:24
Повідомлення #163


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Хліб вийшов гарний. А в мене пече хліб господарочка ,це я так називаю хлібопічку. Ввечері засипаю інгрідієнти ,а в 6 годин ранку на весь поверх пахне печеним хлібом .
Перейти на початок сторінки
уляночка
25 листопада 2009 23:05
Повідомлення #164


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Дуже дякую господинькам! хліб справді добрий. печу його вже давно)

Olenochka,Улянка а які в тебе форми за розміром?
- Розмір такий як у купленого хліба з магазина

ІНЕСАЯ ще даю трохи оцту і тоді він пористий і не кришиться.
- Я також колись давала 1 ст ложку до тіста. але тепер щось перестала)

Натонька, Уляна певно має гостей, бо аж три буханки спекла
- точно, мала гостей))))

Яринка,А в мене пече хліб господарочка ,це я так називаю хлібопічку
- Яринка, якщо не секрет, а яка у тебе хлібопічка? Бо у моїх друзів хлібопічки дуже скоро поламалися. Одна кенвуд,друга мулінекс і третя панасонік. цікаво почути твою думку smile
Перейти на початок сторінки
Яринка
25 листопада 2009 23:51
Повідомлення #165


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
У мене хлібопічка WEST ,дуже задоволена, виконує багато функцій.Собівартість хлібини 1грн89коп -1 кг вага ( світло,продукти).До хлібопічки хліб майже не їла ,а зараз хвилююсь за свої збільшені кг
Перейти на початок сторінки
уляночка
26 листопада 2009 00:08
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785

Яринка, а можеш сфоткати свій апарат?
Перейти на початок сторінки
Ludany
26 листопада 2009 06:17
Повідомлення #167


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Уляна,встрягну,в мене "Панасонік,не можу не нарадуватися, працює з лютого,тьфу-тьфу,нарікань на нього я не мала ніколи.
Хліб само по собі чудесно пече,а як класно місить і піднімає дріжжове тісто!!!Це просто казка,при всьому мому бажанні та вмінні вручну в мене не получалось так ніколи.
Перейти на початок сторінки
Яринка
26 листопада 2009 10:04
Повідомлення #168


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Уляночко ! Фото прислати не можу ,бо ще не вмію з технікою справитись,але коли приїдуть мої діти ,то обов" язково вишлю.
Зараз я спекла в ній хліб -2ст мука 2с,1ст мука 1с ,3ст.л олії ,1ч.л сухі дріжді,1 ч л солі,1 ст л цукру, 300 мг теплої води.
Перейти на початок сторінки
уляночка
26 листопада 2009 12:09
Повідомлення #169


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785

Рис для суші




1 скл рису для суші
2 скл води
3 -4 ст л винного оцту
3 ст л цукру
2 ст л солі

Рис кинути у кип"ячу воду, накрити кришкою кастрюлю. Варити на помірному вогні доти, поки рис не вбере у себе всю воду.
Окремо змішати оцет, сіль, цукор. Закип"ятити. Залити готовий рис оцтовим соусом. Перемішати так , щоб соус просяк у кожну зернину рису.

Для суші потрібні листя норі (спресовані водорослі) і всякі рибні начинки.
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
26 листопада 2009 12:15
Повідомлення #170


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
УЛЯНОЧКА,молодець.Я ще ніколи не пробувала суші.А в тебе вони такі апетитні.Гарненько!!!!! winked
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 09:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100