Квашена капуста за пару днів ( рецепт розрахований на 3-х літрову банку)
Нашинкувати капусту, натерти моркву. Не сильно набиваємо банку капустою. Даємо 2 ст ложки цукру, 2 ст ложки солі(без верху). Заливаємо капусту холодною кип"яченою водою. Ставимо банку на кухню. Під банку ставимо мисочку, щоб вода мала куди втікати. Через 4-5 днів квашена капуста готова. Смачного!
Я ще додаю трошки до капусти тмин.
У мене капуста нарізана електричною ломтерезкою, вийшло трошки грубувато, бо поставила не той розмір)))) так що не судіть мене сильно)))
- капуста дійсно за 4 дні стала квашеною. І дуже смачною))
Нарізаємо почищений гарбуз на кубики. Посипаємо трошки цукром і даємо настоятися так з 1-1,5 год. Гарбуз має пустити сік. Окремо варимо трошки пшоняної каші. Коли каша готова - додаємо гарбуз. Все добре перемішуємо, доливаємо молока. І варимо все це на малому вогні. Варити треба до 1-1,5 год. Час-від-часу помішувати. Гарбуз повинен повністю розійтись. Цукор додавайте за вашим смаком. Можна додати ще ванілін. На пшоні каша ніжніша ніж на рисі. Ароматна, не потребує додаткових приправ
Улянко,я взагалі то не любитель пшоняної каші,але як глянула на фото то кажу тобі чесно що я б таке спробувала...ну дуже вже апетитно жовтенько вона виглядає....
Перше змішати сухі продукти, потім поступово додати мокрі. Все гарно вимішати ложкою і викласти у змащену форму. Випікати при температурі 180*С 45- 50хв.