Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарна мандрівка з Іркою-Шкіркою
Pito4ka
28 жовтня 2011 09:45
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Гарна мексиканська мандрівка!!! Ірка-Шкірка, яка ж ти молодчинка!!!! Твої страви завжди неординарні і дуже-дуже смачні!!!1

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Христя
28 жовтня 2011 09:56
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Ірка-Шкірка
Вегетаріанське і невегетаріанське буріто

ой...яка смакотіще!!!!!!!!! :love: Обожнюю буріто!тільки вдома ще ніоли не готувала! Дякую,Іруська! :1f7: Так ще й вегетеріанське!!!!! новий рецепт для мого кума...за це двічі вдячна!!! :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 жовтня 2011 10:25
Повідомлення #83


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
наТуся, Soni, Pito4ka, Христя,
Дівчатонька, дуже вам дякую за теплі слова!!!




Час від часу тягне до швидкої їжі, але буріто не таке вже й швидке в приготуванні :lol: - зате смачне - море начинки в соусі і в тоненькому млинці.
Перейти на початок сторінки
Наталочка
28 жовтня 2011 16:01
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
Ірка-Шкірка,
Цікава мексиканська кухня. Вашій сім"ї пощастило, ви їх такими стравами смачними і оригінальними годуєте.
Перейти на початок сторінки
боженка
28 жовтня 2011 16:10
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
все таке смачнюче,що не витримати біля монітору,всі страви безумовно апетитні і цікаві! молодчина :1f7:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 жовтня 2011 22:28
Повідомлення #86


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Наталочка
Цікава мексиканська кухня. Вашій сім"ї пощастило, ви їх такими стравами смачними і оригінальними годуєте.

Це з однієї сторони добре, а з іншої - вони такі перебірливі у їжі :lol: ...

Цитата: боженка
все таке смачнюче,що не витримати біля монітору

я ж постійно наголошую, що після 18.00 і на голодний шлунок переглядати шкідливо для здоров'я :smile: !
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
28 жовтня 2011 22:34
Повідомлення #87


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Складані паляниці у … стилі



Назва рецепту трохи незвична, тому що в залежності від начинки паляниця кардинально міняє свою національну приналежність: з м’ясним фаршем та спеціями вона буде китайська (від КикиС з кукінгу – їй також належить авторство способу складання цих паляниць)) , з цілої купи зелені, присмаженої на пательні з цибулькою – вірменська (від Nonsense з кукінгу), а у мене – з квасолею – українська і просто м’ясна .

Для тіста:

Замісити еластичне тісто зі склянки гарячої води (я беру кип'яток - входить заварне тісто), 1/3 ч.л. солі і муки – скільки візьме (як на вареники). Накрити (або загорнути в харчову плівку) і залишити відпочити на 30 хвилин.
До води, як і попередньому рецепті, додала ложку смальцю - від цього тісто стає м'якшим і еластичнішим.

Начинка квасолева:
Квасолю замочити в холодній воді на 4-5 год. або на ніч, відварити, додавши 1ч.л. цукру, охолодити, перемолоти на м’ясорубці і вимішати з цибулею, підсмаженою на олії – начинка не повинна бути густа.

Начинка м’ясна:
Варене м'ясо (з бульйону), тоненько нарізане, пару зубчиків часнику, ½ - 1/3 перчику чілі, трошки зелені, ½ пори – дрібно нарізати. Вимішати, додати сіль і перець за смаком.

Для смаження
– таймер або секундомір.

Оригінальність паляниць – у способі їх складання.
Тісто розділити на невеликі кульки і тоненько розтачати. Умовно розділити на 4 частини і на 3 з них викласти фарш.



Зробити надріз від центру до краю між порожньою частиною і частиною з начинкою і накрити порожньою частиною четвертинку з фаршем. Легенько зліпити краї і загорнути цю частину на сусідню.
Я зліпила край "косичкою" - як вареники - а потім ще її легенько розкатала скалкою - тісто еластичне і все скінчилося добре :smile: .



Таким чином по колу скласти паляницю вчетверо. Добре зліпити краї.



Смажити можна на маслі або на сухій пательні, змастивши паляницю щедро маслом після смаження.



На розігріту пательню викласти паляницю, на великому вогні смажити 20 секунд, потім вогонь зменшити, накрити кришкою і готувати 2 хвилини з однієї сторони, а потім – ще 2 хвилини з другої сторони.
Признаюсь чесно, що я після закінченого часу ще перевертала паляниці і по-трошки досмажувала (вони дуже гарно набухали і округлювалися).
Викласти на тарілку, розрізати на частини і смакувати.


Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 жовтня 2011 15:07
Перейти на початок сторінки
Solka
28 жовтня 2011 22:41
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Ірка-Шкірка
Складані паляниці у … стилі

тільки глянула, і вже хочу такі паляниці! :winked: Іринко, Ти дуже цікаво і детально описуєш процес приготування - читати одне задоволення. Дякую за Твої старання, рецепт беру собі на замітку :1f7:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
28 жовтня 2011 22:55
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Ірка-Шкірка
що після 18.00 і на голодний шлунок переглядати шкідливо для здоров'я !

Тут наголошуй - не наголошуй, але з такими паляницями взагалі час можна втратити... і голову... і фігуру)))))) СМАКОТА!!!!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Христя
28 жовтня 2011 23:12
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Ірка-Шкірка
я ж постійно наголошую, що після 18.00 і на голодний шлунок переглядати шкідливо для здоров'я !

ну-ну......а сама понависталяла серед ночі смакоти,шо аж голова крутиться!
Цитата: Ірка-Шкірка
Складані паляниці у … стилі

хочеш,щоб ми слюною подавилися,так? :lol:
А якщо серйозно,то мені вже тут аж пахне.Завтра приготую обов"язково!!!!!!!! :winked:Вони мені сьогодні вже мабуть снитися будуть :winked: :lol:

Повідомлення відредагував Христя - 28 жовтня 2011 23:19
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 16:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100