Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарна мандрівка з Іркою-Шкіркою
Ірка-Шкірка
12 жовтня 2011 20:31
Повідомлення #31


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Ірусю. сонечко! щиро дякую тобі за кулінарний круїз! ( А в пам"яті організована тобою екскурсія по Львову!!!!!)


Ланочко, для наступного твого приїзду до Львова організуємо кулінарну мандрівку по Львову - з частуванням :smile: !

Діаночко, картоплю, вимішану зі всім смажать - вона виходить немов у клярі :p0714: .

Оксанко, Майєчко, Валю, Світланко, Наталю, Іринко - як приємно побачити вас у себе в гостях :love: !!!
Дякую за привітання і море побажань - у мене вже є намітки (і роздруківки) нових рецептів - тому завжди буду рада бачити вас у цій темі і пригостити вас чимось смачненьким!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 жовтня 2011 20:31
Перейти на початок сторінки
Natalyi
12 жовтня 2011 20:46
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579

Іруся ! Вітaю з продовженням теми ! Бaжaю нaтхнення і дякую зa нaдзвичaйні рецепти стрaв ! Зaвжди у Тебе тут цікaво ,смaчно і aпетитно !



Повідомлення відредагував Natalyi - 12 жовтня 2011 20:47
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
12 жовтня 2011 21:36
Повідомлення #33


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Іра!!Вітаю з новою темкою!Бажаю щоб тут було яскраво і затишно !!

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 жовтня 2011 22:05
Повідомлення #34


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Наталю, Світланко - дякую за вітання :love: !!!

Перейти на початок сторінки
Solka
12 жовтня 2011 22:12
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Іринка! Рада завітати на Твою нову кулінарну сторіночку! Вражена новими, ексклюзивними стравами :belay: Бажаю Тобі натхнення і великого числа поціновувачів Твоїх страв :1f7:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 жовтня 2011 22:53
Повідомлення #36


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Solka
Іринка! Рада завітати на Твою нову кулінарну сторіночку! Вражена новими, ексклюзивними стравами :belay: Бажаю Тобі натхнення і великого числа поціновувачів Твоїх страв


Соломійко, дуже дякую!!! Найскладнішим було для мене підібрати страви для початку :lol: - єдине, знала точно, що там буде паелья! А решта страв по-трошки зібралися в купку.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 жовтня 2011 22:56
Перейти на початок сторінки
vika
13 жовтня 2011 09:59
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Іра, вітаю з продовженням темки. Завжди із задоволенням заходжу в гості, знаючи що знов якась незвична смакота. дякую за оригінальні рецепти.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 жовтня 2011 20:12
Повідомлення #38


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Назвавши нову тему "Кулінарна мандрівка..." почала згадувати, де і що смачне я куштувала.
Неймовірне враження на мене справило заварне тістечко Птисі Ptysie, яким я смакувала на площі Ринок у Кракові(фото з нету):

І так захотілося тістечка із збитими вершками. що я не втрималась і приготувала його:lol: :

А до тістечка - турецьку каву...

Кава по-турецьки



5ч.л. натуральної кави
1 щипка солі
цукор (за смаком)
1 1/2скл. води

1. Каву всипати в джезву, додати сіль, цукор, залити холодною водою, розмішати.
2. Поставити каву на маленький вогонь. Коли піна почне підніматися - зняти джезву, почекати, поки піна спаде, знову поставити на вогонь. Так повторити 3-4 рази.
3. Зняти пінку, розлити каву по горнятках, викласти зверху пінку і відразу подавати.
Окремо подати склянку холодної води.

* Для цього рецепту я зняла з полиці кавовий набір з гаварецької кераміки, витримала його у воді (щоб не тріснув) і підігрівала каву на газорозсікачі - дуже повільно.



Було смачно!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 14 жовтня 2011 20:14
Перейти на початок сторінки
natali
14 жовтня 2011 20:26
Повідомлення #39


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
Ірка-Шкірка,
а можна рецепт тістечок із збитими вершками, такі апетитні :feel: :tongue:

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 жовтня 2011 20:31
Повідомлення #40


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Сьогодні ми спробували ще одну нову страву індійської кухні - зупку каррі. Продукти наші - найзвичайніші, але спеції і спосіб приготування дають дуже оригінальний смак - дітям сподобалось, але на додаток замовили солянку :lol: ...

Зупка каррі
(індійська кухня)




100г сушеного гороху
1,5 - 2 л води або овочевого бульйону
3-4 картоплини - почмстити, порізати кубиками
2-3 морквини - почистити, порізати маленькими кубиками або брусочками
1-2 цибулини - порізати маленькими кубиками
4-5 зубчиків часнику - подрібнити (краще ножем)
2-3 помідори - зняти шкірку, дрібно порізати
2-4ст.л. масла
1-2ст.л. порошку каррі
сіль
лимон
кінза або петрушка

1. Горох замочити на 6-8 годин, залити водою або бульйоном, варити приблизно одну годину. Якщо замість сухого гороху взяти горохові пластівці, то їх кидати в бульйон чи воду разом з картоплею та іншими овочами.
2. Картоплю, моркву, цибулю кинути в каструлю, варити приблизно 20-25 хвилин.
3. На пательні розігріти масло, легенько обсмажити часник, додати каррі, вимішати, додати помідори, посолити, доадти 1-2 ст.л. лимонного соку.
4. Помідори викласти у каструлю, перемішати, дати покипіти на маленькому вогні 2 хвилин.
5. Зупку ролити в тарілки, посипати подрібленою зеленню, додати в кожну тарілку плястерок лимону.

З книги "Індійська кухня" із серії "Кухні народів світу".
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 13:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100