Нвчиталась рецептів і йду на кухню готувати смакоту (надіюсь, що у мене вийде смачно). Спробую приготувати картоплю по американськи. Гратен вже мої домашні пробували, спробуємо ще цю. Потім напишу що із цього вийшло.
Іриночко!!! Твоя фантазія-безмежна!!!Море цікавих ідей,прекрасних рецептів і неймовірні фото-завжди привітно зустрічають гостей на Твоїй смачній сторіночці!! Тепла і затишна Твоя кухонька,на яку завжди приємно зайти і посмакувати східними ласощами з кавою ,або чаєм!! Дякую Тобі за гостинність і чудові переписи:))) З повагою Майя
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 26 січня 2012 09:23
Приготувала я смачненьку картопельку. Рідним сподобалась. Спасибі за рецепт. Тепер просто мрію про ананасики, та от думаю купувати тісто чи самій замісити?
Повідомлення відредагував Anna_maria - 28 січня 2012 20:26
Тепер просто мрію про ананасики, та от думаю купувати тісто чи самій замісити?
Я рада, що тобі сподобалася картопелька. А тісто на ананаси радила б спочатку спробувати куповане - я саме таке гарне пухнасте і багатошарове не вмію робити
Ірка-Шкірка, коли мова зайшла про куповане тісто то мушу спитати, в нашому магазині тісто є двох видів, слойоне звичайне і дріжджово слойоне, яке з них і до чого більше пасує, до ананасів наприклад
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
коли мова зайшла про куповане тісто то мушу спитати, в нашому магазині тісто є двох видів, слойоне звичайне і дріжджово слойоне, яке з них і до чого більше пасує, до ананасів наприклад
лише листове - щоб було хрумке!!! дріжджово-листове більше пасує до пирогів та пиріжків.
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 26 січня 2012 15:27
-------------------- Кулінарна мандрівка