Вітаююю! Кружляє листя у танку осіннім, Дерева у вогні палкім горять. В цей день зібрались Твої друзі й рідні Із Днем народження Тебе щиро привітать. Прийми же і від мене щирі побажання, Здоров'я й щастя в цей святковий день. Нехай моє прилине привітання До Тебе на крилах весняних пісень. Бажаю Тобі, щоб доля дарувала В осіннім сонці весняне тепло, Щоб Твоя молода душа співала, А для печалі місця не було. Хай серце Твоє завжди щедрим буде І широко відкритим для людей, Хай молодеча сила сповнить груди Додасть наснаги і нових ідей. Бажаю Тобі, щоб кожне починання Було успішно втілене в життя, Нехай людська повага і визнання Крокують поруч з Тобою в майбуття. Любові Тобі і злагоди в родині, Не знати горя, смутку і біди, Хай прибуває щедро Тобі щоднини Із сонця й вітру, із роси й води.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей.!
З Днем Народження вітаєм, І бажаємо тобі Будь щаслива ти безкрайньо ТИ найкраща на землі! ! ! Ще ми хочем побажати Щоб в нелегкому житті Всі ті труднощі долати, що у тебе на путі Молодість твоя хай не проходе А разом з нею радість, доброта Хай вічним гостем в твоїм домі буде І затишок, і мир, і теплота Також бажаєм щастя і здоров’я І усмішок, бадьорості та сил Щоб ти завжди була найкраща в світі Щоб ти була щасливою завжди.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Уляна, вітаю Тебе з Днем Народження!!!! Бажаю кохання, гарних подій, Здійснення задумів,планів і мрій Щастя квітучого, злетів найвищих, Шляхів до мети легких і найближчих! Гарного і веселого святкування
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
ЗА ФОТКУ ОКРЕМЕ дЯКУЮ!!))нУ ТИ І ПРИДУМАЛА!!) дякую всім!!)))))))))))))))))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Хай дороги Твої стеляться крилато, І добро не оминає хату, Хай здоров’я, радість і достаток. Сипляться, немов вишневий цвіт. Хай малює доля з буднів свято І дарує ще багато літ.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Дорога Уляночко!!! Щиро вітаю з Днем народження!!! Будь коханою,щасливою,самою найкращою !!!!Те бажаю, що Щастям звуть люди, Хай усмішка не сходить з лиця, Хай життя твоє піснею буде, А тій пісні не буде кінця!