Кабачки 15 г часника 10 г кропу 1 ч. . солі 3 ст. л. оцту 3 ст. л. олії
Кабачки нарізати кружечками, обжарити і нехай остивають. В чисту банку покласти перець горошком, олію, кріп, часник, оцет, сіль (часник треба розтерти з сіллю) и обсмажені кабачки. Стерелізувати літрові банки 40 хвилин і закатати.
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Роблю так: натираю на грубій терці кабачок. Віжимаю сік. Туди даю потертий твердий сир ( не жалію), муку, сіль, перець, яйця, часничок потертий. смажити на олії до золотистого кольору. Дуже смачно. осоливо з сиром -пармезан. Розходиться як "семочки". Добрі і холодні, і теплі.
Ікра з кабачків На 1 кг ікри потрібно 800 гр. кабачків, 50 гр. моркви, 10 гр. кореня петрушки 2 цибулини 100 гр томатної пасти зелень, сіль,цукор, перець за смаком. Помиті кабачки порізати і обжарити на олії та потім пропустити через м'ясорубку.Окремо обсмажити цибулю з томатом додавши інші спеції.Згодом все змішати додати моркву зелень і петрушку і тушити на слабкому вогні до готовності.Суміш розкласти в банки і стерелізувати пів літрові 20-25 хв. літрові -35-40 хв.
та який є в холодильнику. Терти треба на дрібній терці. Найкраще з сиром Пармезан. Цей сир має сильний спецефічний запах, тому прикольний виходить смак А взагалі по рецепту треба 3 види сирів