gutka, я використовую мікрохвильовку в основному для розігріву та для запікання курки гріль, або овочів. Точної рецептури не маю, роблю такі ж маринади, як і для звичайної духовки. Нещодавно почала випікати коржі для торта - швидко і смачно
знаю що є цілі книжки з рецептами для МХП, тож будемо разом пробувати ще готувати, крім підігрівати та розморожувати сьогодні бачила, як в кулінарному щоденика у мікрохвильовій швидко приготували рибу (філе камбали): філе риби посолити, поперчити і смастити соусом : масло вершкове (3 ст.л.), білий хрін (2 ст.л.), гірчиця (3/4 ст.л.), сік та цедра 1 лимона, подрібнена петрушка рибу викласти до скляної форми, накрити паперовим рушником, готувати 5 хв при макс. режимі
Корисна порада
Хто має мікрохвильову пічь,не потребує запарювати капусту для голубців в окропі ( це по-перше довго,по-друге губимо корисні вітаміни) Достатньо вирізати серцевину,завернути капусту в поліетєлєновий пакет,завьязати не стисло,поставити в пічь на 10 хв. капуста сочна,вітамінна,готова до закручування голубців....
Я люблю готувати в мікрохвильовці - колись думала окрему тему відкривати, але, як завжди, часу забракло. Треба поскидати посилання на мікрохвильові рецепти.
До кризи у Львові та інших містах України LG відкрило мережу шкіл - з різними курсами. Туди приходив з інструкцією та документами на техніку LG і мав право на одне безкоштовне заняття. Ми з малим були на занятті з приготування курки - нам дуже сподобалося .
У меншого сина в молодших класах був улюблений рецепт приготування картопельки в мікрохвильовці - дуже смачний - згадаю - напишу. Він її часто готував сам - і собі, і старшому братові, коли приходив після уроків - я була на роботі.
Катю, я ж привередлива, коли вибирала мікрохвильовку - замовила (на д.н.) на 30л з конвекцією і грилем - в комбі режимі часто печу.
а у мене простенька, хоча на сьогодні і вона чимало коштує....я думала що буде дешевше сьогодні приготувала популярний бисквіт у чашці, мені дуже сподобалось по-перше - дуже швидко, по-друге -чудовий шоколадний смак, а з вершковим морозивом чи з какао просто супер