Вітаю) Це так приємно планувати напевно) Я нічого на жаль не планувала, в мене все само собою сталось Так що нажаль нічого порадити не можу в такій справі) Але я дуже рада за тебе)
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Ми коли побудуємо хату велику, теж будемо синочка ше планувати) То так інтересно) В нас трохи місця нема зараз) Ви ше не думали, як називати будете? То певно саме скоріше обговорюють
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Коли ми з чоловіком вирішили народити дитину, то спершу одружилися. Друге - він не курив і не вживав спиртні напої протягом 4 місяців. За ці 4 м., ми поздавали всі аналізи для себе особисто, щоб бути впевненими в своєму здоровї. А зачали дитину з першого разу, це ми точно знаємо.
В наш час має бути тільки відповідальний підхід. Я згідна, що потрібно готуватись до вагітності, щоб запобігти фатальних наслідків. Кажу це щиро і з власного досвіду. Звучить можливо не дуже, та це наслідки пережитого на власній шкірі. Вагітність, дитинка- це дар Божий, я дуже не розумію тих жінок які з легковажністю ставляться до цього.
Готуватися необхідно однозначно, починаючи з опитувань мамів-татів і бабусів-дідусів про спадкові і хронічні хвороби, а також перевірки стану власного здоровя. Крім іншого, особисто від себе додам, треба настроїтись на позитив і, бажано, відпочити перед початком такої відповідальної справи Недаремно в Японії декретна відпустка надається в перші місяці вагітності - коли закладаються усі органи манюньки.