Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай усміхається життя, Та буде світлим майбуття!
З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта! З днем народження Марянко!
Мар"яночко!!!! Дорога Мар"яночко!!! Щиро ,всією душею вітаю з Днем народження!!! Бажаю квітучого щасливого життя і яскравого зорепаду здійснення мрій,нев"янучої молодості і безкрайого красивого кохання!! Хай кожен день твій буде сонячним, прекрасним, І троянди вистеляють путь, І кожен вечір — зоряним, чистим, ясним. Мар"яночко, завжди щаслива будь!!! ************************************
Бажаю, щоб кожен день був насиченим приємними моментами та усмішками, щоб близькі люди дарували Вам любов та повагу, а також бажаю успіху та злагоди в житті
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (: