Дорога Наталочко!!!!! Від щирого серця вітаю тебе з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Бажаю ромашкової долі, чистоти річкових лілей. Гордості від тополі , радості від людей. Від квітів ніжності, а від лебедів вірності. Хай вітер з берегів щирої юності Приносить тобі щастя й радості, А руки найдорожчої людини Дарують ніжні квіти щастя і долі.
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак
Дорога Наталю! У переказі старому говориться: Коли народиться людина - Зірка на небі загориться, Щоб світити йому навіки. Так нехай вона тобі сяє Принаймні років до ста, І щастя будинок твій охороняє, І радість буде в ньому завжди. Хай буде в житті все прекрасно, Без горя і знегод, Хай буде все світло і ясно На багато-багато років вперед!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей.!
Дорога Наталочко!!! Від усієї душі вітаю з Днем народження! Бажаю бути щасливою,коханою,єдиною і жаданою!!Хай буде довгим Твій життєвий шлях, Хай не турбують лихо і нещастя! І журавлі на крилах принесуть Все те, що люди називають щастям!!
Наталка! Вітаю Тебе з Днем народження!Бажаю міцного здоров’я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Твого процвітання.
Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Твоєму домі! Всього Тобі найкращого, щоб все що ти захотіла обов"язково збувалося!
Бажаю... Чогось такого звичного, Чогось такого вічного, Чогось, щоб тільки “ах!” Пробіглося на пальчиках. Чогось недозбагнутого, В дитинстві десь забутого, Що досі не збулось, Жаданого чогось. Чогось незрозумілого, Ледь чутного, несмілого, Чогось, як перший сніг Чи, як дитячий сміх. Пір'їного, крилатого, Щоб пахло тепло м'ятою, Чогось, щоби вдихнула І дихати забула.
--------------------
Для світу ти хтось, але для декого ти - цілий світ...
Наталочко! Вітаю Тебе з днем народження!!! Нехай Тебе завжди зігрівають усмішки найдорожчих, ніжні цілунки коханого і ласкаві промінчики сонця!!! Здоров'я, щастя і любові!!!
Наталю,З Днем народження! Кружляє листя у танку осіннім, Дерева у вогні палкім горять. В цей день зібрались Ваші друзі й рідні Із Днем народження Вас щиро привітать. Прийміть же і від мене щирі побажання, Здоров'я й щастя в цей святковий день. Нехай моє прилине привітання До Вас на крилах весняних пісень. Бажаю Вам, щоб доля дарувала В осіннім сонці весняне тепло, Щоб Ваша молода душа співала, А для печалі місця не було. Хай серце Ваше завжди щедрим буде І широко відкритим для людей, Хай молодеча сила сповнить груди Додасть наснаги і нових ідей. Бажаю Вам, щоб кожне починання Було успішно втілене в життя, Нехай людська повага і визнання Крокують поруч з Вами в майбуття. Любові Вам і злагоди в родині, Не знати горя, смутку і біди, Хай прибуває щедро Вам щоднини Із сонця й вітру, із роси й води.