Дівчатка, щиро вам вдячна за коментарі, тим, хто поставив +.
Цитата: Христя
навіть ніколи б не подумала,що в Україні така краса може бути!!!!!!!так гарно.....
Повірте. я була не в одній країні за кордоном, усі вони по-своєму прекрасні, але жодна з них не краща за Україну. Просто ми ж бачимо їх, в основному, на картинках, або це поїздка- свято. А ми в буденних клопотах не помічаємо прекрасного навколо себе. Існує японська притча про знаменитий сад Рикю, який славився квітами повилики. Одного разу імператор оголосив про свій намір відвідати цей сад. Та коли у визначений час він з"явився в саду, то побачив, що всі квіти скошені. Розгніваний, він увірвався в хижу садівника і там побачив ... у скромній вазі одну- єдину квітку. Таким чином, садівник приніс у жертву всі квіти повилики, щоб підкреслити красу в одній-єдиній!
Бо як то кажуть:"Добре там,де нас нема"....Добре,звичайно побачити весь світ! Але не потрібно забувати і про те,що і наша земля красива.І то й дуже красива...З тим я з вами злідна,Лано!
І притча дуже гарна...
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачьно женился!
Від себе можу добавити тільки те, що відвідавши цей парк один раз, ви захочете повертатись туди знов. Минулого року ми вперше там побували, спогади про парк гріли душу всю зиму, в серці жила надія побачити цей куточок природи знов. І тому про вибір поїздки мова в нас вже не йшла : ми однозначно передбачати відвідування цього чудового парку. Ще раз дякую Ланочці за прекрасну росповідь.