Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Що в нас нині на столі - 5, А що Ви сьогодні готували ?
zhanetka
8 листопада 2011 13:14
Повідомлення #371


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
lana,Ото напевно смакота!!!! :winked: мій татусь рибак але я завжди змажу або малому роблю уху,треба й так спробувати, А карасі так можна зробити?
Перейти на початок сторінки
lana
8 листопада 2011 15:36
Повідомлення #372


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
gutka,
zhanetka,
Дякую дуже.

Цитата: gutka
смакота, ще й з маслом

Так . з вершковим маслом.Але я цього разу додала 1/3 частини олейни, то теж непогано. А щоб було економніше -щоб не виливати потім жир, нарізала начетверо картоплю, посолила , виклала навколо риби, а потім перемішувала.
Цитата: zhanetka
А карасі так можна зробити?


Можна, я робила, але якщо дрібні, то не дуже смачно. Краще вже товстолоба чи судака.
Перейти на початок сторінки
vika
8 листопада 2011 16:44
Повідомлення #373


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
lana,
рибка дуже-дуже апетитна.

Перейти на початок сторінки
gutka
8 листопада 2011 17:00
Повідомлення #374


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Сьогодні спекла Сирник "Торфяник" - дуже смачний, дуже швидкий та легкий у приготувані, і хоча Діанка наголошувала що краще різати холодним, я не втрималась і відрізала всім по шматку гарячим - Смак чудовий





Я тільки замість борошна та ванілі додала пачку польського ванільного пудингу
Перейти на початок сторінки
idianka
8 листопада 2011 17:27
Повідомлення #375


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: gutka
тільки замість борошна та ванілі додала пачку польського ванільного пудингу

На здоров'я, Катю , ну ти й швидка :smile: До речі , я теж використовувала пудинг , забула про це написати :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
gutka
8 листопада 2011 17:34
Повідомлення #376


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: idianka
На здоров'я, Катю

хлопці з"їли і сказали, що Дуже-Дуже смачно, тепер це мій улюблений рецепт
ДЯКУЮ :3fb:
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
8 листопада 2011 19:39
Повідомлення #377


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
gutka у тебе дуже красивий і на вигляд смачний і апетитний Сирник "Торфяник" аж слюнки потекли.
Перейти на початок сторінки
fialetka
8 листопада 2011 20:15
Повідомлення #378


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
сьогодны готувала підливку з печінки від Славочки по цьому рецепту. Надзвичайно ніжна і смачна, робила до гречки, побільше цибулі нарізала і трошки моркви. Навіть 2х річному синочку каша з підливкою посмакувала, цілу мисочку втоптав, але без печінки, бо не любить.
Колись готувала щось схоже, але печінку кидала до цибулі, а тут вона підсмажується окремо, так набагато смачніше і густіше виходить.
Всім рекомендую, Славочці дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
fialetka
8 листопада 2011 20:38
Повідомлення #379


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
А минулого тижня робила дуже смачний паштет печінковий за цим рецептом. Ну дуже ніжний, тим"ян давати обов"язково. Вже не один раз готувала його, тільки маслом не заливала.
Робила бутерброди чоловіку на роботу з домашнього хліба (з ХП) з цим паштетом, з кружками вареного яйця і свіжого помідорчика. Дуже смачно і ситно.
Перейти на початок сторінки
lana
9 листопада 2011 09:06
Повідомлення #380


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ще в суботу зарізали порося, але я трішки застудилася, то й переробка йде повільно. Але вже готові й кендюх, і ковбаси, й кров"янки.




Колись мою подругу прооперували в обласному центрі, при виписці лікар порадив їй звернути увагу на харчування й побільше вживати "божественної їжі". Подруга знітилася, бо мали на той час дуже скрутне становище і сказала, що їй зараз не до екзотики. Лікар засміявся і пояснив, що він мав на увазі гарбузи. З тих пір ми жартома й зовемо гарбузи божественним наїдком.

А восени - пиріжки або рулет з гарбузом та калиною- найулюбленіша випічка





Тісто цього разу використала від Наталочки- Коса з сиром - за що дуже вдячна!!!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 06:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100