Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачні страви моєї родини., Найкращі рецепти, які готую я,мої рідні та друзі.
Yatsan
22 липня 2012 20:14
Повідомлення #71


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Запіканка з кабачків

Складники:
кабачок -350 гр(2 невеликих)
перець болгарський-1 шт
кефір -6 ст. ложок
мука -150 гр
манка-150 гр
розрихлювач-2ч.л
сир твердий-50 гр
яйці-2 шт
сіль зелень.
Приготування:
Натерти кабачок на тертці( я терла на середнього розміру отвори)
перець почистити,мілко порізати. Все змішати додати кефір, яйці, сир (попередньо також потертий на тертці),все змішати, муку відразу всю не кидати може потрібно буде її і менше як в рецепті.Додати з мукою і манкою розрихлювач,сіль все вимішати повинно мати консистенцію як густа сметана. Викласти в форму яка попередньо змащена маслом.Пекти 180 гр.-40 хв. Смачного!

Повідомлення відредагував Yatsan - 22 липня 2012 20:25
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 липня 2012 20:30
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Yatsan
Фаршировані баклажани "під снігом".





Перейти на початок сторінки
Yatsan
14 серпня 2012 11:58
Повідомлення #73


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Йоркширський пудинг.
250 мл яєць(5 штук)
250 мл молока
250 мл муки
кілька порізаних мисливських ковбасок.
Сіль ,спеції за смаком.
Змастити форми для кексів олією чи іншим жиром.Включити духовку 180 гр.
В форму нарізати ковбаску кусочками( не багато)
Взбити яйці додати молоко сіль, приправи,муки добре все вимішати ,щоб було однорідне,без комочків.
Розливаємо у формочки на 2/3.Їсти зразу після приготування.


Смачного!

Повідомлення відредагував Yatsan - 14 серпня 2012 11:59
Перейти на початок сторінки
Yatsan
23 серпня 2012 21:08
Повідомлення #74


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Торт з профітролями.
Автор armushik(http://www.koolinar.ru/recipe/view/81025)Пошагове тут.
Ось цей торт у моєму виконанні.Смакота!!!!!!!!!!!!!!!!
Рецепт написаний словами автора , тому вибачте що без перекладу.
Дякую автору, торт перевершив всі сподівання.
Ингредиенты
• Для бисквита:
• 1 яйцо
• 2 / 3 ст. сахара
• 1 / 2 ст.натурального йогурта (у меня мацун)
• 1 ст. муки
• 1 / 2 ч.л. порошка для выпечки (я добавила ¼ ч. л. разрыхлителя к муке и ¼ ч. л. соды к йогурту)
• 1 ч. л. ванильного сахара
• 1 ч.л. натертую лимонную кожуру
• 75 г масла
• --------------------------------
• Для торта нужно 24 шт. маленьких профитролей.
• Для профитролей :
• 250 мл воды
• 75 г сливочного масла
• 150 г муки
• 1 / 2 чайной ложки сахара
• щепотку соли
• 4 яйца
• -------------------------------------
• Для крема:
• 500 мл молока
• 2 яичных желтка
• 8 ст.л.сахара
• 5 с.л. муки
• 2 ч. л. ванильного сахара или 1 стручок ванили
• 2 пачки (по 10 г) желатина
• 100г темного шоколада
• 100г белого шоколада
• 300 мл. сливок
• ---------------------------------------
Способ приготовления
1. БИСКВИТ:
2. Дно разъёмной формы (26 - 28 см) застелить бумагой.
3. Взбить яйцо с сахаром и ванильным сахаром,добавить йогурт,растопленное масло,лимонную цедру,постепенно ввести муку с пекарским порошком.Вылить тесто в форму и выпекать при 170 - 180* С до сухой палочки.
4. ПРОФИТРОЛИ:
5. Противень застелить бумагой для выпечки.
6. Довести до кипения воду с маслом,сахаром и солью.Всыпать всю муку и энергично помешивать деревянной ложкой,пока масса не загустеет и не начнет отставать от стенок кастрюли,это займет ~ 1-2 мин.
7. Дать тесту немного остыть и по одному вбивать яйца. После каждого тщательно размешивать.
8. Чайной ложкой отсадить тесто в виде шариков,оставляя между ними зазор в 2-3 см .
9. Выпекать при 180 - 200 *С ,~30 мин.
10. Остывшие пирожные наполнить темным кремом с помощью кондитерского шприца.
11. P.S.:для более гладкой поверхности,сформовать шарики мокрыми руками.
12. КРЕМ:
13. Желатин замачивать в 1 ст. холодной воде в течение 10 -20 минут. На водяной бане подогреть, до полного растворения желатина.
14. Желтки взбить с сахаром, добавить муку. Разрезать стручок ванили в длину, вычистить сердцевину и добавить в крем, влить молоко, поставить на огонь и помешивая, ваpить до густоты. Снять с огня,добавить расплавленный желатин.Горячий крем разделить на 2 части (2/3 и 1/3 массы).В большую часть вмешать белый шоколад, а в другую -горький шоколад.Охладить до комнатной температуры.
15. Сливки взбить до пиков.2/3 смешать со светлой массой,а остальное - с темной.
16. СБОРКА ( в разъемной форме):
17. На корж нанести немного крема, (у меня осталось немного темного крема),и поверх светлого нанесла темный крем, выкладывать профитроли,покрыть оставшимся кремом и на 2-3 часа поставить в холодильник.
18. Украсить торт по вкусу. Можно покрыть ровным слоем взбитых сливок и украсить по вкусу.А я,любитель шоколада,покрыла глазурью.
19. ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!

Повідомлення відредагував Yatsan - 23 серпня 2012 21:52
Перейти на початок сторінки
Yatsan
26 грудня 2012 21:47
Повідомлення #75


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Дуже вам рекомендую приготувати " Гарбузові оладки "від sonja_ksu з ЖЖ
їх неперевершений смак та користь та щей і менш калорійні вони ніж звичайні оладки, просто не можливо не приготувати.
Рецепт авторки в оригіналі:
2 склянки борошна
2 ст.л цукру
2 ч.л разрихлювача
1/2 ч.л солі
1 3/4 ст. молока
1/2 ст. гарбузового пюре
2 яйця
Я внесла свої корективи, тому ,що у мене не було молока я скористувалась сироваткою, яка залишилась від приготування сиру, та кинула в 2 рази більше гарбуза, ще коли гарбуз потовкла трішкт протушила пюре, щоб більше випарувалася вода в якій він варився.Ще особливість щоб смажити не на олії , а протирати пательню кусочком сала,щоб вони були не такі жирні.
Ось так швидко просто і смачно ! Готуйте, смачного!

Повідомлення відредагував Yatsan - 1 січня 2013 21:36
Перейти на початок сторінки
Yatsan
1 січня 2013 15:51
Повідомлення #76


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Ось такий був у нас Новорічний стіл.
Перейти на початок сторінки
Yatsan
1 січня 2013 16:00
Повідомлення #77


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Закуска "Рафаело".
Смачна закуска (найшла в інтернеті)
Твердий сир 200гр
Маслини
Крабові палочки 8 шт
майонез
1 зубок часнику
варені яйці- 3шт
Твердий сир потерти на дрібній терці перемішати з майонезом туди видавити часник
Крабові палочки трохи підморозити теж натерти на дрібній терці(від моркви)
Із сирної маси зробити кульку в середину поставити оливкуі обкатати в крабовій стружці
Поставити на декілька годин в холодильник . Смачного!
Перейти на початок сторінки
Yatsan
1 січня 2013 16:04
Повідомлення #78


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Салат "Гніздо глухаря"
Посилання та рецепт автор аchudo-povar.com
Інгредієнти для салату:
• копчена або відварена курка – 200 г;
• печериці(мариновані) – 1 банка (невелика);
• картопля фрі – 200 г;
• цибуля – 3 шт;
• огірки (консервовані) – 2 шт;
• сир твердий – 150 г;
• яйця – 3 шт;
• чосник – 1 зубок.
• олія– 2 ст.л.;
• листки салата – 2-3 шт; зелень кропу або петрушки;
• майонез.
Рецепт салата:
1. Мясо нарізаем тонкою соломкою.
2. Цибулю ріжимо мілкота обжарюємо в олії.
3. Огірки та гриби нарізаємо кубиками.
4. Чосник давимо в чосникодавці, зелень мілко кришимо.
4. Яйці варимо,знімаємо білки та трем на крупній терці.
5. Невеликий шматочок сиру тремо на мілкій тертці,а залишок тремо на крупній.
6. Змішуємо жовток, мілкий сир, зелень додаємо чуть майонезу , ліпимо три яйці.
7. Блюдо вкриваємо салатними листками та накладаємо салат шарами:
• мясо (чуть змащуемо майонезом);
• гриби (не мастимо);
• шар цибулі (зверху майонез сіточкою);
• білок яйця(зверху майонез сіточкою);
• огірковий шар (майонез не накладаємо);
• сирний шар (змащуемо майонезом).
Весь салат зверху покриваемо картоплею жареною фрі , в серединку кладемо гілочки кропу, а зверху зліпленні "яйці". Смачного!

Повідомлення відредагував Yatsan - 1 січня 2013 21:59
Перейти на початок сторінки
Yatsan
1 січня 2013 16:07
Повідомлення #79


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Салат" Грибна поляна "

Від форумчанки Natalyadiva.Дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
Yatsan
1 січня 2013 16:18
Повідомлення #80


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Салат" Старий град" з сайта Готовим дома.
Рецепт від автора
Ингредиенты
Филе куриное — 250 г
Помидор (Крупный, не водянистый) — 3 шт
Грибы шампиньоны — 200 г
Лук репчатый (средний) — 1 шт
Сыр (твердых сортов) — 150 г
Маслины (без косточек) — 1 бан.
Майонез — 200 г
Масло растительное (для жарки)
Приготовление
Куриное филе отвариваем и даем остыть. Нарезаем соломкой.
Грибы и луковицу режем средними кубиками и обжариваем на сковороде.
Помидоры и сыр режем длинной соломкой. С помидоров сливаем лишнюю жидкость.
Маслины режем кружочками.
Салат выкладываем слоями, каждый слой смазываем майонезом
1 слой - куриное филе
2 слой - грибы с луком
3 слой - сыр
4 слой - помидоры
5 слой - На помидоры выкладываем кружочки маслин
Приятного аппетита!

Повідомлення відредагував Yatsan - 1 січня 2013 16:26
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 13:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100