Хочу поділитися з Вами рецептом торту , який я печу вже багато років-рецепт від Люди. Торт Київський Для безе взбити 4 білка,додати 1 склянку цукру( бажано цукрової пудри)1ст.ложка кукурузяного крохмалу,перестати взбивати і повільно помішуючи додати 1/2 склянки подрібнених горіхів,(пекти 3 год при темп.-100 град). Коли випікаю безе на низ завжди ставлю вафлі, що продаються у магазині. Безе випікати 2 коржа.На сайті дуже гарно розписано як правильно випікати безе тому не буду повторюватись. Далі випікаємо другий коричневий корж - 2 яйця додаємо 0,75 склянки цукру,додаємо 2л какао,0,5 склянки сметани,150 гр маргарину розтопленого,додаємо 1+2/3 склянки муки, 1ч.л. соди погашена оцетом.Випікаємо при темп 180 град-до 30 хв( може й менше).Корж можна розрізати на 2 коржі. Крем 400гр. масла+1 банка згущеного молока( вареного). Перемащуємо тортик корж+безе+корж+безе.Зверху дуже смачно помадка-6ст.ложокцукру,2ст.ложки какао,3ст.ложки води -закипятити,щоб чуть зугусло-охолодити і нанести зверху на торт.
Повідомлення відредагував Yatsan - 6 травня 2012 13:39
Закриваю я ось таке асорті овочів " Город" Можна брати помідори огірки, кабачки, патісони,моркву, цвітну капусту, інші види капусти,перець, цибулю. Накладаємо в банку на дно петрушку, суцвіття кропу, лавровий листочок.Накладаємо все в банку.Заливаємо маринадом. Маринад: на 1,5 л води 100 мл оцету 50 гр цукру 50 гр солі Маринад закипятити, вкинути в нього спеції перець горошком,гвоздику. Якщо кидаєте моркву або кольорову капусту -то попередньо їх треба проварити в маринаді 10 хв. Стерилізувати банки 10-15 хв. Смачного! У одній з банок червона капуста дала маринаду рожеве забарвлення.
Повідомлення відредагував Yatsan - 2 серпня 2011 15:35