Ну, і, нарешті, похвалюся покупкою (хоча жоден з продавців , а я їх перепитала з десяток, не назвав мені виробника.
Боже, яка краса!!! Хто б що не говорив, а глиняним посудом так приємно користуватися! У мене більшість посуду - глиняні, та й по-трошки докупляю, як щось впаде в око .
lANA. Дуже дякую за екскурсію.Особисто мені аж сльози навернулись на очі. Скажіть в якій іще країні є такі вишивальниці. гончарі. ковалі. одним словом НАРОДНІ УМІЛЬЦІ.Особливо сподобались мені ангелочки. вироби з соломи.
Ланочка,дякую за чарівну розповідь.До глибини душі вразали роботи сучасних ковалів,сподобалися керамічні писанки,гобелени. Я теж загадково розглядала Ангелочків,а родинне гончарне дерево має таку глибоку суть.Враження перехоплюють,я наче в дитинстві після відвідування виставки чи музею,не можу зібратися з думками,бо все таке цікаве і боїся,щось прогавити. Слухала дуже уважно,і піймала себе на думці:як же цікаво дітям на ваших уроках. А глиняний посуд придбали чудовий !!!
Дівчатка, спасибі велике ВАМ усім за ВАШУ теплоту й підтримку, щирі почуття, добрі слова, плюсики. Шкода, що неможливо показати всього, що не все з того навіть, що відбирала, вдалося на фото. Ще додам, що після закриття цієї виставки, роботи будуть передані до фонду музею, а монументальні- виставлені під відкритим небом- на розсуд часу.