Вітаю всіх!!! Спробую вас пригостити смачними літніми рецептами, які я готую досить часто!!! Які є улюбленими у моїй сімейці.А одночасно корисними і смачними!!! Приєднуйтесь і смакуйте разом з нами!!!
НА СНІДАНОК: Смачні і ніжні Вареники з ягодами
Для тіста:
3 яйця, збити+ дрібку солі і 1 ст лож. цукру.Додати 0, 5 стак сметани і муки скільки забере тісто.Замісити тісто, як на звичайні вареники.
Начинка:
Суміш різних ягід(у мене чорниця, суниця і порізана полуниця).До них додати трішки цукру, перемішати і начиняти вареники.
Гарно смакують зі сметаною!!!
ОБІД Салат з цвітної капусти
0,5 кг цвітної капусти відварити у підсоленій воді протягом 7 хв. Вистудити. Додати 300 грам порізаних помідорів(у мене чері) і одну грубу цибулину(я дала багато зеленої). Приправити майонезом, посолити і добре поперчити.
Картопелька АРОМАТНА
1 кг молодої картоплі відварити.
Зробити заправку: 100 грам оливкової олії+ 4 зубчики часнику+ добрий пучок порізаного свіжого кропу.Все перемішати і заправити картопельку, ДОБРЕ ВИМІШАТИ!!!
Неймовірно смачна і ароматна картопля!!! Суміш запаху кропу, часнику і оливкової олії просто зводить з розуму!!!!!!!!!!!!!)))) А на десерт Суперово пухкенький Мармуровий кекс від Дарії Цвек
500 грам борошна
250 грам масла
500 грам цукру
6 яєць
200 грам сметани
15 грам розпушувача до тіста,або 10 грам амонію
1 пач. ванільного цукру
50 грам какао
Мяке масло збити з цукром, по одному додавати білки, продовжуючи збивати. Дати сметану і поступово додавати муку, розпушувач і ванільний цукор.Окремо добре збити білки і акуратно вимішати зі замішеним тістом.До одної половини додати какао. Викладати у добре змащену жиром форму, чергуючи кольори.Класти ложкою два різних тіста в одне і те ж місце(біле, зверху коричневе, потім знову біле і т.д, приблизно 4 лож в одне місце, а потім збоку знову таку ж саму порцію...)Можна декілька раз провести ножем по тісту, щоб кольори трошки перемішались...
Виходить два кекси!
Випікати 45 хв, при темп 190-200 градусів.
Усім смачного!!! Пригощайтесь на здоровя!!!!