Від Кременчука до Полтави автобусом - 112 км, від Полтави до Машівки-35, від Машівки до Ряського-приблизно 40. Я не знаю, чи є дорога навпростець. LiLu eleneska, utya Наташка
Прочила розповідь уже вдруге... і захотілось сказати: "Дякую!" за віртуальну подорож туди, де я ще не була, і не знаю чи буду колись... Від розповіді мені повіяло таким спокоєм, що на душі зараз стало тепло-тепло...
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Нещодавно ніби був початок літа, а вже й осінь постукала в віконце. То ж хочеться ще насолодитися останніми погожими деньками. Приїхали ми зранку. І за цілий день не побачили там ані душеньки. Очерет за літо витягнувся аж до неба
А ось цій сосниці, яку я пам*ятаю з 1984 року ще зовсім маленькою і пухнастою, підмило коріння та так, що хтозна, чи перезимує вона?
Вода, як завжди, чиста й прозора
Багато рибного дріб*язку тусується біля берега
Вода вже прохолодна, тому й не ризикуємо купатися, але на мілині сонечко нагріває її таки добре, то ж ставимо стільці прямо в воду і насолоджуємося
Жабенята виросли за літо і теж гріють біля берега лапки
lana, фото - вражаючі!!! Опис настільки мальовничий, немов сама щойно там побувала!!! Дуже гарно!!!! Дякую за ковток свіжого повітря!!! А черепаха така кумедна!!!
--------------------
Для світу ти хтось, але для декого ти - цілий світ...