Дівчатка, хочу купити морозильну камеру. Може, хтось має - підкажіть, яку краще придбати - фірма, кількість літрів (на сім'ю з 3-х чоловік). Хотіла купити Снайге, у магазині чомусь відрадили...
Мусила залізти в паспорт, щоб подивитись. Моя камера на 240 літрів, висота десь 1,60 м. Там дві полиці для заморозки і 4 для зберігання.Місця ніби і багато, але коли маєте постійно свіжину, а в сезон заготовок починаєш в камеру пхати все, що хочеться зберегти на зимові свята- то ніби і замала
У моїх батьків також морозильник Атлант - дуже ним задоволені. Шукала я і вибирала в Інтернеті - замовила через інтернет-магазин, вийшло на 400грн дешевше, ніж в магазині, ще й з доставкою додому.
А у мене холодильник "Снайге" вже 9 років (тьху-тьху), а 4 роки тому купила і морозильну камеру. Я задоволена. Є шість відділень (три для заморозки і три шухляди). Є ще відділення на пельмені. До речі, шухляди пластмасові, міцні, а от у "Атлантів" вони ніби з дротиків, тому на дно потрібно щось стелити, аби кульки не провисали між дротики.
А у мене холодильник "Снайге" вже 9 років (тьху-тьху), а 4 роки тому купила і морозильну камеру. Я задоволена. Є шість відділень (три для заморозки і три шухляди). Є ще відділення на пельмені.
У мене був Снайге з морозильником - дуже його любила. Але купили більший Електролюкс і я ним абсолютно незадоволена - ржавіє жахливо, тече, освітлення погане бокове - Снайге був кращим.
Всім привіт! Коли синочку виповнився 1 рік, ми вирішили придбати морозильну камеру, щоб весь рік смакувати свіжі фрукти і овочі. Після довгих пошуків і роздумів зупинили вибір теж на камері Снайге (висота приблизно 1,6м, на 6 полиць). Теж задоволені. Як на мене великий плюс, що все після розморожування як свіже, чи то полуниця, чи то малина, чи будь-які овочі. Крім того вона витримує перепади напруги. Шухляди дійсно зручні і міцні. Бажаю вдалої покупки !
Як я вже казала, мій чоловік холодильщик. То найчастіше в нього бачу на ремонті Норди, Снайге, Індезити і все таке. А атланти дійсно непогані. В нас теж Атлант морозилка. Так що вибір влучний