Коли дітям скучно, можна їм замісити солене тісто: 2 ст. муки 150 г води (потім регулюйте собі, може більше, може менше) 1 ст. солі 1 ч. л. олії
Замісіть тісто, таке як пластилін. Можна призамісі дати якогось барвника. Сушать його при температурі 80 градусів в духовці. Можна потім розмалювати після того як висохнуть гуаш'ю.
Моя качка
Малі мої
Поки я тут писала, прийшла ше подружка дочки, тепер їх вже троє
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
З солоного тіста щось робити всі дітки люблять.Іще можна його не випікати, а робити за таким рецептом:1 ст.солі ,2 ст. борошна,2/3 ст. води і замісити тісто,а потім вже розділити на частини,в кожну частину добавити гуаш і ліпити,як з пластиліну.Сохне саме,потім можна покрити лаком(це вже робота для тата)
Мій Богодарко,цілий день пильнує маму на кухні,їсти зі мною варить.Боронь Боже щоб мама десь не пішла,плачу і крику буде багато. Ми теж з пластиліну ліпимо фігурки,але з більшого машини,поїзда...Та цього заняття хватає рівно на півгодини
В мене вже пів хати заліпили пластиліном Сидять до речі дуже довго. А ше мультики можуть дивитись 2 години. Старша вчиться трохи, мову, математику, читання робить. А в тебе малий не спить в обід?
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Спить у мене строго по режиму з 13год до 15-15.30. Мультіки теж дивимося по 2години але тільки на компі і тільки про машини типу тачки або трактор томі.