Natalyadiva, Sunnygirl, дякую за відгуки, торт дійсно дуже смачний. А сьогодні у мене "Булочки з полуницею і штрейзелем"
Тісто: 2,5 скл. муки (в мене пішло муки більше), 3/4 скл. молока, 3 ст. л. з гіркою цукру, 1 яйце, 1 жовток, 1/4 ч.л. солі, 60 грам розтопленого масла, 12 грам свіжих ( або 7 г. сухих) дріжджів. Начинка: полуниця Штрейзель: 0,5 скл. муки, 5 ст. л. цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 60 грам холодного масла, порізаного на кусочки. Все розтерти, щоб утворилася крошка. Для змащення: 1 яйце + 1 ст. л. молока.
Замісити м'яке тісто, накрити і в тепле місце, щоб тісто збільшилось в об'ємі вдвічі. Обім'яти тісто і розділити на 9 частин, сформувати шарики. Виложити на бляшку і приплюснути, накрити рушником і залишити на 30 хв. Зробити заглибини за допомогою стакана, змастити, посипати крошкою, виложити полуницю, змастити, посипати крошкою. Булочки дуже смачні, пухкенькі, ароматні, полуниця перетворюється неначе в джем. Дуже смачно! Випікати 30 хв, або до золотистого кольору. Рецепт із сайту "mojewypieki".
Повідомлення відредагував semurko - 24 червня 2011 19:57
semurko, торт Грильяжний дуже красиво поданий! Я впевнена, він дуже смачний! Булочки красотулі, дякую за рецепт
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Всім привіт! Хотіла б поділитися рецептом " Калач" , який щойно спекла і вийшло дуже смачно і мягенькі. 50 грам дріжджів 1/4 скл теплої води 1 ч.л. цукру Розвести, і залишити на 10 хв. Тоді додати: 2скл. молока пів пачки маргарини ( 125 гр) 2 яйця 1/2 скл цукру ( можна трошки більше, хто любить солодші) і я ще додавала грецькі горіхи. Муки скільки займе ( в мене пішло приблизно 1,5 літри). Залишити бродити, на 1,5 - 2 години. Виробляємо і ще залишити у формі на 20 - 30 хв. Змастити яйцем, посипати маком. Пекти 30 - 45 хв. Виходить 4 калача, смачніших ніж у магазині. Смачного! А ось фото
Повідомлення відредагував semurko - 15 січня 2012 14:14
"Бісквітний торт з шоколадними шариками". Бісквіт звичайний, рецепт у кожної господині є свій улюблений. Шарики (рецепт Любані з ЖЖ) 100г вершкового масла, 1 жовток, 3 ст.ложки пудри,3 ст.ложки какао, 150 г муки-замісити легке тісто. Поставити на пів години в холодильник. Разділити на маленькі кусочки, на кожен помістити вишню. Скатати шарики. Випікати при 180 град. Крем - масло + згущонка Дуже смачний тортик!
Повідомлення відредагував semurko - 29 січня 2012 15:05
1скл сметани 1 пачка маргарини. Посікти. +1 скл сметани +50 гр дріжджів розведених в 20 гр води теплої Борошна скільки займе, щоб було м’яке тісто. Виготовляємо рогалики, начинка будь-яка, випікаємо до золотистого кольору. Готові посипати пудрою. Люблю ці рогалики, бо вони не потребують вистійки, не потрібно багато продуктів, і дуже смачні.
Повідомлення відредагував semurko - 12 лютого 2012 11:59