Хай пасочка у пічці не згоряє І шиночка завудиться в огні, Хай в вашій хаті свято не минає І не зникають страви на столі.
Хай яйця стануть різнокольорові За порухом одного писака, Хай хрін буде цілющим і здоровим Й цвіте бузок на стрічці рушничка.
Хай дзвони в церкві ще гучніше дзвонять, Хай ангел усміхнеться із небес, Хай навіть кошички радіють і говорять: „Христос Воскрес, воістину Воскрес!” Це мої діти видзьобують прикраси з пасочок
Свято нині на моїй землi- Паска йде по Україні! Хронічного здоров'я Вам, Рецидивуючого щастя, Гіпертонічної зарплати нам, І хай нас обійде ненастя! Вагітного нам гаманця! Який за свято порідіє І Пасочки й свяченого яйця, І хай збуваються надії А в церкві так велично, світло буде, Заграють дзвони із церковних веж, І разом з ними заспівають люди: Христос воскрес! Воістину воскрес!
--------------------
Чим людина розумніша i добріша, тим більше помічає добра в інших людях. Блез Паскаль
Дорогі дівчата!!! Шановні господиньки!!! З невеликим запізненням хочу всіх привітати з величними Великодніми святами!!! Явилась милість нам Господня І оживила світ, немов в раю; В знаменне світле свято Великодня Вітаю вас й вашу сім’ю. Бажаю щастя й злагоди в родині Та благодаті Божої з небес І хай по всій лунає Україні: – Христос воскрес! – Воістину воскрес!
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак