Верба б'є, не я б'ю, За тиждень – Великдень! Уже недалечко Червоне яєчко. Лоза б'є, не я б'ю, За тиждень – Великдень! Будьте здорові, як вода, І багаті, як земля
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей.!
усіх зі святом!!Тоненьким прутиком З вербовим котиком Себе вітаємо Легеньким дотиком... Радісну вістку Собі говоримо, Що день великий Не поза горами, Що вже за тиждень Буде Великдень!
Вітаю всіх господинь з Вербною Неділею! Бажаю гарного, сімейного святкування!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Відгуляли, відшуміли заметілі, дочекалися ми Вербної неділі. Принесли із церкви гілочки свячені, осяйні, весняним сонцем золочені. Забуваються всі клопоти й страждання, оживають у душі слова прадавні: – Верболіз, бий до сліз! Не я б’ю, верба б’є, будь здоровий, як вода, а багатий, як земля... Увійшла в свої права весна-газдиня, моя доня вже готує цибулиння, будем крашанки невдовзі фарбувати, бо ж Великдень – світле свято – йде до хати. Це не чари – обереги предковічні. І відлунює у серці слово віще: – Топчу-топчу ряст, ряст, Бог здоров’я дасть, дасть... Дай, Боже, діждати й на той рік топтати...