В цей чудовий весняний день хочемо привітати тебе з твоїм 19-річчям! Бажаю великого везіння, щирої любові, вірних друзів, успіху й натхнення у всіх твоїх майбутніх починаннях. Ну, і всього най-найкращого!Нехай мрії збуваються!
Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки.
Дорогий Тарасику!!! Із Днем народження вітаю ! Добра і радощів бажаю, Здоров’я на усі літа, Хай в серці квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, Веселка барвами заграє, Щебечуть солов’ї грайливо На життя довге й щасливе !
Тарас вітаю Тебе зі святом! Хай щастя сьогодні зорею світить, Дев"ятнадцять – найкраща пора, Для тебе – усі найчарівніші квіти, Ласкаві, ніжні і добрі слова, Хай юність й краса твої процвітають, А доля успіх безцінний несе, Теплом і любов’ю зажди очі сяють, Й задумане здійсниться все!
Від усієї душі бажаємо тобі Великого щастя і добра. Бажаємо те, про що мрієш, Про що ти думаєш завжди, Щоб біль і горе не зустрічалися, Щоб сміх твій чути було завжди, Бажаємо міцного здоров'я, Усмішок, сонця і тепла.
Хочу побажати тобі міцного здоров'я, мужності та впевненості у вчинках, вірності та щирості від людей та безмежного натхнення пізнавати щось нове в житті!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (: