Любі Мар'яшки!!!Вітаю Вас з Іменинами !! Щоб Ваще здоров’я, як кремінь було, Щоб щастя сімейне його берегло, Щоб радість завжди була на порозі, А лихо в далекій і вічній дорозі. Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить, Убереже Вас від біди повсюди, Нехай несе Вам радість кожна мить, І благодать Господня з Вами буде.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей.!
Вітаю з іменинами! Бажаю завжди бути усміхненою та радісною, жити в своє задоволення, дбати про ближніх і отримувати від них любов та повагу!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Ірка-Шкірка Natalyi gutka наталія3105 оля73 уляночка Майя Шутенко lana Soni LiLu natka04 Solka Дорогі дівчата дуже всім дякую за такі чудові,теплі,привітання.Нехай Господь Бог береже вас та ваші родини.Хай з промінчиками сьогоднішнього сонечка прийдуть здійснення всіх ваших мрій! До речі донька також передає вам вітання,їй було дуже приємно.Щиро вам вдячні!
О,а я теж Мар"яна,але навіть не знала що у мене сьогодні день ангела Тож вітаю своїх тьозків Канарейку і Vajnrauh з іменинами.Бажаю хай Ваші Ангелики завжди вас охороняють
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.