Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти для хлібопічки
Майя Шутенко
20 квітня 2011 09:30
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Хліб зерновийвага 1кг
Вчора пекла смачний хлібчик у хлібопічці,аромат у хаті неповторний!!!!
Ось рецепт
вода-380 мл
олія-1,5 ст.л.
пшеничне борошно-500гр.
житнє борошно-100 гр.
сухе молоко-2 ст.л.
сіль-1,5 ст.л.
цукор-1 ст.л.
сухі дріжджі-1 ч.л.
зернята кунжута легко підсмажені-3 ч.л.
зернята соняшника підсмажені-3ч.л.
зернята гарбуза подрібнені і підсмажені-3 ч.л.
мак-3ч.л.

Всі продукти засипала відразу,таймер на 4,5 години-"рум"яний".Вийшов гарний,пухкий і смачний.
За рецептом ще сюди потрібно додати ,зернята соняшника і гарбуза і кунжута .У мене не було.Додала 1 ч.л.маку.
Перший раз пекла,то не получився.Майбуть треба притримуватися рецепту.Я борошна давала менше,відкривала і допомагала вимішувати руками.Тісто було,як густа сметана...Вчора спостерігала за процесом:все робила точно за рецептом, тісто сформувалось кулькою-значить хліб буде вдалим!
Рецепт перевірений неодноразово!(порадили знайомі)
Перейти на початок сторінки
oksenya75
20 квітня 2011 09:43
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Майєчко, яка я рада, що у Вас хлібопічка з"явилась!!! Тепер Ви будете щоразу нові рецепти шукати, а я у Вас їх буду копіювати))))
Перейти на початок сторінки
Solka
20 квітня 2011 10:30
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Майєчко, хлібчик чудовий! Я дуже рада, що тепер Ти можеш тішити себе та рідних ароматним хлібом, експериментувати з інгредієнтами, і отримувати від кожного шматочка велике задоволення! :winked:
П.С. На днях я спробую додати сушений часник до тіста, потім обов'язково поділюсь враженнями
:smile:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
20 квітня 2011 10:45
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
oksenya75 :a0a:
Соломієчко! :a0a:
Дякую за коментарі!
Хлібопічка-чудова ,тільки треба ще тренуватися,хочу випробувати багато різних рецептів!У книжечці є,також знайомі порадили декілька перевірених!
Тепер мені тільки час і буду радувати Вас новинками!
Соломієчко,дякую Тобі особисто,що порадила мені придбати це чудо!!! :m05004:
Перейти на початок сторінки
Solka
22 квітня 2011 21:47
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Майєчко - дуже-дуже радію, що моя порада Тобі знадобилась!!! :belay:
А наша хлібопічка випекла сьогодні хліб з часником, вийшов дуже ароматний, хрумкий. Не додавала кріп, думаю, з ним смак був би більш особливим. Всі задоволені новим хлібчиком - кожен трішки попробував, а вже завтра будемо розпробовувати більше :smile: Вага вийшла 750г.
Інгредієнти:
Сухі дріжджі - 1,5 ч. л.
Борошно - 450 г.;
Сіль - 1,5 ч. л.;
Цукор - 1,5 ч. л.;
Вершкове масло - 2 ст. л.;
Подрібнений часник - 1 долька;
Дрібно пошаткований кріп - 2 ст. л.;
Сметана 15/25% - 2 ст. л.;
Вода 240 мл.;

рецепт використала з сайту hlebopechka.net

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Кіра
22 квітня 2011 22:24
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
Соломіє, а яка у вас ХП, скажіть будь-ласка.....
Перейти на початок сторінки
Solka
23 квітня 2011 22:24
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Кіра
Соломіє, а яка у вас ХП, скажіть будь-ласка.....

:hi:
німецька Quigg BB 1350.04

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Фрезія
6 листопада 2011 13:47
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Банановий хліб з висівками



Дріжджі свіжі 8 г
Цукор 20г
Банан достиглий почищений 155г
Масло вершкове 20 г
Борошно пшеничне 300г
Висівки пшеничні 20 г
Сіль 1 ч.л.
Вода 100г

Дріжджі розтерти з цукром. Банан розім"яти виделкою в пюре, змішати з водою, дріжджами і вилити в відерко хлібопічки. Зверху покласти м"яке масло, борошно, висівки і сіль.
Замісити по програмі "Тісто" 20 хвилин, вимкнути і залишити на 15 хвилин. Ввімкнути режим "Основний" (2 години 55 хвилин).

Дуже смачним виявився хліб. Тепер перерахувати треба на 500 грам борошна, а то в сім"ї його полюбили.

Рецепт взяла у Омели на сайті Хлібопічка.
Перейти на початок сторінки
Євгенка
10 листопада 2011 23:00
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
В мене хлібопічка LG HB-202CE
Їй вже майже 3 роки. Дуже її люблю, але, тільки в холодну пору року :lol:
Тепла від неї багато влітку :lol:
Спекла ось хлібчик "Цибулевий" дуже сподобався, не знаю чому, але підійшов набагато краще ніж звичайний :winked:
І цибулі зовсім не чутно, я, правда її в блендері дрібненько помолола (мій коханий не любить цибулі :sad: )
Можливо, якщо порізати, то буде інший смак :smile:
Спробуйте!
Перейти на початок сторінки
Євгенка
10 листопада 2011 23:06
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:

рецепт:
вода 1,25 чашки
мука 4,3 чашки
цукор 3 стол. ложки
сухе молоко 3 стол. ложки ( я не даю)
сіль 1,5 чайні ложки
вершкове масло 4 стол. ложки ( я ллю олію або жир)
рублена цибуля 0,5 чашки
дріжді 2,5 чайні ложки
Ставити на основний хліб, хоч інструкція пише швидкий)
взагалі в мене той швидкий виходить гливкий з будь-яким рецептом - скільки продуктів перепортила :feel: тим режимом...
чашка-то такий незручний мірний стакан обємом 230 мл :belay:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 09:23

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100