Дорога Соломієчко! Хай кожен день ясніє небом чистим, Світанки сяють,скупані в росі, У серці радість розквіта іскриста, І мрії хай збуваються усі. Хай молодість Твоя ще довго квітне, Усмішка сяє на Твоїх устах, І лиш хороше,радісне,привітне, Тобі в житті перетинає шлях!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак
Із Днем народження вітаю ! Добра і радощів бажаю, Здоров’я на усі літа, Хай в серці квітне доброта. Хай в небі сонце ніжно сяє, Веселка барвами зарає, Щебечуть солов’ї грайливо На життя довге й щасливе !
Соломійко! Вітаю тебе з днем народження! Так всього багато зичу, Що й не полічить. В мирі, радості здоров'ї Все життя прожить. Хай воно прекрасним буде, Як вишневий сад, Хай же Вам приносить щастя Вічний зорепад. Хай приходять ранки З добрими надіями, Щоб завжди усі збувались Задуми і мрії.
Соломія ! Прими й моє вітання з Днем народження ! Хай з подихом холодної зими приходить щастя , стукає в віконце , І ти його у душу пропусти , щоб зігрівало наче сонце . Хай день дарує усмішку тобі , а вечір затишок й палке кохання , І щоб завжди в твоєму крузі , була любов і вірні друзі !