нетік, шось навіть не знаю як то пояснити))) Ну.. спробую.. от в мене група - адміністратор, то я одна така)) Модератори, то ті дівчатка, які допомагають слідкувати за порядком мені та помагають порадами. Віп-кухарі, то ті люди, котрі мають доступ до закритого розділу. Але там нічого такого важливого нема, так що хто ще не там, то ви небагато втратили. Група - відвідувачі - то всі відвідувачі, котрі зареєструвались на сайті. Є ще група Гості... То ті люди, котрі колись зареєструвались, але не заходили на сайт протягом трьох місяців і їх сайт взяв і удалив. Тепер я продовжила цей термін. Можете не заходити на сайт впродовж року і аж тоді вас видалить. Ще є група - Забанені - то ті, котрі порушили правила і навіть не вибачились і за те отримали БАН, тобто заборону читати та писати на форумі. Здається, не забула нікого.
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
А поки назріла ось така ідея. Якщо підтримаєте - то добре, якщо - ні, то так і нехай буде... Ось що мені прийшло в голову. От у нас є ФМ кулінарний, а що, якщо зробити некулінарний ще? От наприклад... Хтось з вас розуміється на бісері (то я взяла наприклад, а це може бути що завгодно). Ви берете і створюєте тему, наприклад на місяць. І пропонуєте іншим дівчатам навчитись сплести якесь легеньке кольє. Що ви робите далі... Ви враховуєте те, що не всі на тому знаються і починаєте нас так вчити як малих дітей. Кажете наприклад ось так: Для кольє нам потрібно нитки такі-то, бісера ось стільки-то, замочок ось такий-то. До всього робимо фото. І потім місяць відповідаєте на наші питання і ми всі чемно показуємо що в нас получилось! Тиждень на це мало, а місяць в самий раз! Так кожна з нас навчиться робити те, що може вона й хотіла, але ніяк не може взятись до того... Це може бути і щось гачковане і щось вишите, і складання салфеток і декупаж і зварити мило навіть можемо чи свічку зробити. Також, хто нічим таким не займається, а знається наприклад в комп'ютері може нам помогти встановити фотошоп, чи навчити скачувати фільми з торента чи замінити фон на фото чи ще щось.... Одним словом, пишіть тут як вам така ідея і зразу можете написати, чого ви б змогли навчити нас. На цілий рік нам потрібно 12 форумчанок. Так що місця обмежені!!!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
От давай подекупажимо! Бо я шось колись пробувала, але мені не хватило терпіння... Може шось можна зробити вже до Нового Року... Шось в мене вже настрій святковий... Ти поки подумай, приготуйся... Скажеш мені і я створю може навіть розділ цілий для тої справи... Головне все мусить бути з нуля!
Домовились. Правда роботи там не дуже багато ( ту вазу з малою зробили за 2 дні). Треба шось придумати святкове. Будуть ідеї--підкидайте. І скуповуйте салфеточки з гарними малюночками, бо в потрібний момент їх ніколи нема.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...