Дуже прозаїчно чоловік виграв зелену картку(а я думала по наївності що тут гроші дають просто так усім )В принципі я хотіла десь виїхати в той час всі їхали на заробітки.А ми вирішили що окремо не поїдемо бо то вже не буде сімя
Цитата: lana
1) Що б хотіла повернути в своєму житті?
2) Що б хотіла змінити, "переграти" в своєму житті?
3) Якого подарунка чекаєш найбільше?
1)Треба було слухати більше маму і вчитися далі а не кидати 1й курс(але дуже вже хтілося заміж )
2)Треба було настоювати на своєму коли була можливість зробити власний бізнес
а я задаю свої традиційні питання: 1. якому алкогольному напою надаєш перевагу на святкуваннях (це офіційно записується до протоколу - ну якщо зустріч буде дрімфудівська) 2. подарунок, що найбільше запам"ятався у житті
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
1. якому алкогольному напою надаєш перевагу на святкуваннях
Цитата: Ластівка
2. подарунок, що найбільше запам"ятався у житті
Можу випити келих хорошого італійського білого вина (а можу і обійтися ) Подарунок який найбільше запамятався був букет трояндів які мій коханий подарував на річницю нашого весілля(це був 3 місяць нашого перебування в Америці я не мала роботи і ДУЖЕ СИЛЬНО хотіла назад в Україну до мами , до тата ,до родини і друзів .Тут усе було чуже і незрозуміле (....А той букет я буду памятати довго бо поставили ми його у 3 відра я ще стільки квітів не отримувала ніколи до того )
1. Яку пору року любите найбільше ? 2. Що для Вас найцінніше в житті ? 3. Яка подія чи випадок в житті запам'яталися найбільше ?
1Памятаю як у 2 класі ми читали книжку про хлопчика який казав на кожну пору року що вона найкраща а його тато це записував- отак і у мене я люблю усі пори року по своєму-Зиму за чудові сніжинки і свята Весну за перші зелені листочки Літо за тепло і чудовий спів пташок Осінь за листочки жовті якими так приємно шарудіти 2Найцінніше це моя сімя мій коханий і наші діти (не поміняла б цього нінащо ) 3Як приїхали в Америку і таможеник відкрив найбільшу нашу сумку. Його вираз обличя я буду памятати довго (замість речей подушок і одіял ми в Америку везли книжки )
1.Свого чоловіка знаю змаленька (моя старша сестра ходила з їхньою компанією -але він тоді не звертав на мене уваги бо я була ще замала). Правда настав час коли йому відкрилися очі і він мене побачив у 10 класі на випускному він запропонував зустрічатися а я цього чекала вже довгих 5 років Ну а через рік коханий прислав сватів яким з переляку я сказала що не хочу заміж .Ну ось ми вже разом 18 років і я не шкодую ні за одним днем Він мій найкращий друг і жилетка у яку я можу поплакатися і мячик для зняття стресу і все все у цьому світі
2 Я люблю старі радянські фільми (весна на Зарічній вулиці Дівчата і тому подібне)теперішні українські,російські фільми не дивимося бо не маємо нашого телебачення.А з американських дуже люблю фільми Сабріна і Позичені серця