Шляхом пропозицій вибиратимуться респонденти. Саме інтерв'ю беде проходити на протязі 1 тижня(не менше), або більше в залежності від того ,як воно буде розвиватись. Якщо Вас внесли в список, то відмовитись уже не можливо!!! ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ ІНТЕРВ’Ю Для тих хто задає питання (для кореспондентів): 1. Кожен користувач має право задати максимум 3 питання в одному пості. Не створювати більше 1 посту підряд. 2. Забороняється задавати питання, що стосуються особистості респондента. А в точності: ваше реальне ім’я/ фамілія, номер телефона, поштова адреса, мило, icq. 3. Ви в праві задавати гострі і каверзні питання, але ні в якому разі не ображаючи особистість. Правила для тих хто відповідає на запитання (для респондентів): 1. В першому повідомленні інтерв’ю Ви повинні небагато розповісти про себе. 2. Відповідаючи на питання, постарайтесь бути чесними. Пам’ятайте, даючи свою згоду на інтерв’ю Ви фактично зобов’язуєтесь говорити в ньому правду і тільки правду.
3. Респондент не повинен задавати питання в своїй відповіді.
Форумчанин, що дав свою згоду на інтерв’ю, повиннен мати можливість відвідувати тему достатньо часто. При наявності питань, звіснож.
--------------------
Найдорожче намисто на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають...
1.Як ти прийшла до того ,щоб відкрити свій сайт? Сиділа вдома з дитиною, на роботу йти не збиралась.. дивилась шо чоловік має свій сайт і дуже його любить, ну і мені захотілось чимось зайнятись в тому роді... Шось таке мати, шоб тим гордитись... Дуже довго я просила чоловіка про сайт і не знала, про шо він буде... Аж коли все надумала і продумала то створила на російській мові... після того уже появився на українській.
2.Які риси цінуєш в людях? Доброту і чесність.
3.Як тебе називає твій чоловік? Ніяк... Каже "Давай їсти" тай все
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!