лікер Бейліс пані Катерино, це щось неймовірне, ну дуже смачно!!! чимось нагадує смак лікеру Шеріданс, але ліпше. Шкода що фото неможу виставити, невстигла сфотографувати Завтра чекаю маму в гості, готую другу порцію. Велике Вам ДЯКУЮ
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Катя, вітаю з відкриттям наступної нової темки. З нетерпінням буду чекати нових рецептів, "апетитних" фото і доступно та цікаво описаних технологій приготування.
цю страву у нашій родині готують давно, зазвичай, коли обмаль часу на приготування їжі, можливо це для багатьох не буде новиною, але напишу як я її готую Картопля нашвидкоруч потрібно (це порція на 1-2 особи) 2 середні картоплини стерти на грубій терці додати 2 яйця подрібнену цибулю (до смаку) посолити, поперчити
сковорідку з товстим дном добре розігріти, налити олії і викласти всю масу на сковорідку, обов"язково! накрити кришкою обсмажити з двох сторін
люблю цю страву з сирним або грибним соусом
сирний соус : домашній сир протерти крізь сито, додати сметани, пару крапель лимоного соку, багато кропу, посолити і поперчити.
додавати до картоплі в сезон овочів можна наприклад трошки кабачка тертого чи смужечки солодкого перцю, або ж подрібнені печериці, чи ковбасу....можна затерти зверху твердим сиром...
Повідомлення відредагував gutka - 3 лютого 2011 08:12
Катю!така смачна страва і скоро готується!то ж вона для мене, я собі збережу рецепт!А соус такий цікавий!Я вже пробувала декілька разів твою картоплю по болгарське ,дуже сподобалась з соусом дякую!
Повідомлення відредагував LiLu - 3 лютого 2011 17:38
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей.!
Катю!Я також дуже люблю цю страву -вперше спробувала її в кафе, але, на жаль, всередині вона була сира, а сметана - певно ще від прабабусі . Потім вже дома дома готувала на сніданок не раз - вони нагадують мені деруни ХХХL розміру .