продовжую випробовувати свій новорічний подарунок від Оленочки на новорічний стіл готувала печиво за рецептом:
190 г вершкового масла кімнатної температури 75 г цукрової пудри дрібка солі пачка ванільного цукру 1 білок 225 г борошна
масло стерти з пудрою, додати сіль, ванільний цукор, білок, пізніше борошно, тістом наповнювати прес для виготовлення печива, випікати при температурі 180 градусів
З Новим роком!! Катю!!! Печиво надзвичайно гарне,таке святкове ,по казковому оформлене!! !Зайшла до Тебе на кухоньку і відразу відчула неповторний аромат свіжої випічки,запах новорічної ялинки ,приємний затишок і гостинність! Заношу рецепт до свого архіву.,дякую
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 2 січня 2012 16:02
ще готувала для себе напій : лікер а-ля бейліс без сирих яєць (рецепт з нету)
необхідні продукти: 300 мл. вершків 10-12% 300 мл. коньяку (горілки) - у мене коньяк 1 скл. цукру 1 ст.ложка кави (я брала мелену якобз-червона з німечини)
приготування:
вершки змішати з цукром поставити на вогонь, коли почне утворюватись шапочка з піни всипати каву і залишити до охолодження, процідити, додати коньяк ось такі у мене були вершки
Смакувати маленькими ковтками
Повідомлення відредагував gutka - 5 січня 2012 19:09
Печиво дуже смачненьке! Дуже люблю таке домашнє печиво, воно пісочне і просто тане в роті, а приготування легке і швидке, тим більше, що зазвичай тісто для такого печиво настільки приємне, що з ним працювати лише одне задоволення-)
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
gutka,всі рецепти дуже класні і все апетитно виглядає.Багато рецептиків собі записала і вже дуже хочеться щось спекти,але не можу бо духовку не працює.Коли поремонтують і я щось приготую,то обов"язково потішуся.Ви справжя господиня,вашим рідним дуже пощастило!!!
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
gutka, дякую за рецептик печива)) давненько шукала. Теж маю шприц з такими насадками. Вже рік лежить чекає своєї черги, бо ті рецепти, що були в інструкціїї мені не підійшли.