Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
gutka
25 листопада 2011 20:19
Повідомлення #321


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
і до чаю нашвидкоруч тісто слойоне(з магазину) з яблуками (ідея з нету)

Перейти на початок сторінки
Tatiana
25 листопада 2011 20:41
Повідомлення #322


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Яке все апетитне, гарне, смачненьке, що неможливо втриматися! Ну дуже апетитні фаршировані бедра :winked: , а до чаю, то взагалі, яка краса, ще й смачна! gutka, яка ти молодець, стільки всього смачного завжди готуєш! :tongue: На ніч такого апетиту нагнала... Ням-ням...
:86a0:
Перейти на початок сторінки
gutka
25 листопада 2011 21:12
Повідомлення #323


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Tatiana
На ніч такого апетиту нагнала... Ням-ням...

ой не кажи і наїлась....
Перейти на початок сторінки
fialetka
10 грудня 2011 04:02
Повідомлення #324


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
Катю, ви так багато всякого смачного напекли на празник. А фотки у вас завжди такі апетитні та красиві, що аж хочеться попробувати. Особливо ті тістечка файні. Мені дуже подобаються ваші печеньки з кунжутом, вже не раз пекла, завжди вдаються. Дякую за те що ділитеся з нами рецептами.
А яким кремом ви їх перемащували? вони ж досить сухенькі, як кусаєш крем не вилазить?
А на фото, там де картошка, ці паперові штучки десь продаються?

Ще я вас питала про Київський торт, він у мене вийшов зовсім не такий, як у вас на фото, він був дуже високий і весь такий хрумтячий, але це тільки плюс йому. Він був надзвичайно смачний, гості їли аж прицмокували. Дякую.
Перейти на початок сторінки
gutka
10 грудня 2011 09:05
Повідомлення #325


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: fialetka
А яким кремом ви їх перемащували?

у мене залишився крем для горішків: масло з вареним згущеним молоком (але купую білоруську і варю сама) і ще в такий крем додаю ложку коньяку, печево залишила на ніч, і коли їли крем не "вилазив"

Цитата: fialetka
ці паперові штучки десь продаються?


я замовляла на сайті хлібопічка

Повідомлення відредагував gutka - 10 грудня 2011 09:08
Перейти на початок сторінки
Лорі
10 грудня 2011 09:35
Повідомлення #326


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: gutka
слойоне(з магазину) з яблуками

які апетитні, :winked:
Перейти на початок сторінки
gutka
18 грудня 2011 14:11
Повідомлення #327


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
здавалось вже раніше писала, але чомусь не знайшла рецепт смачного печива, який колись переписала з пачки польського ванільного цукру:

Смачне домашнє печиво

~300 г борошна
50 г цукру пудри
1 велике яйце
150 г масла (маргарину)
пачка ванільного цукру
2 ч.ложки порошку до печива


випробовувала свій прес для виготовлення печива, який отримала в подарунок, замісила тісто подвоївши порцію, у мене було домашнє масло, замість пудри - звичайний цукор, готове тісто потрібно охолодити 30-60 хв.

Випікати при температурі 180 градусів, доки підрум"яниться

Вийшло не зовсім те що хотіла, напевно замісила за туго, але вчора я вже добре вивчила новий пристрій для печива, попри все печиво вийшло надзичайно смачне і ароматне, дуже смакувало



Повідомлення відредагував gutka - 18 грудня 2011 14:13
Перейти на початок сторінки
fialetka
20 грудня 2011 07:14
Повідомлення #328


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
Катю, дуже красиве та апетитне печиво, схоже на датське пісочне, що в жестяних коробках продається.
А цей прес це такий що схожий на великий шприц?
Бо я думала, що такі тільки круглі печеньки видавлюють, квіточки там всякі, а ці квадратні дуже гарно виглядають.
Перейти на початок сторінки
gutka
20 грудня 2011 10:42
Повідомлення #329


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: fialetka
А цей прес це такий що схожий на великий шприц?


ось такий
Перейти на початок сторінки
ann24
20 грудня 2011 11:59
Повідомлення #330


Молода господинька
  • 34

Репутація: 67
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.05.2010

ICQ:--

Бали: 169
Ну, як завжди нямка!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 20:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100