Катруся, ну ти й солодкого ти спекла на празник, аж очі розбігаюся і слинка котиться. Гарно відсвяткувати! І ще: а рецепт Маковика буде, бо дуже гарний?
gutka, ОООООГО!!!Очі в різні сторони порозбігались!!)Так багато роботи коло того солодкого!!!)Вибір на буть -який смак!!)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
с празинком, вас! Мій тато Михайло, то іду до тебе на пляцки
дякую, чекаю в гості
Цитата: Pakahontas
все таке апетитне
дякую, все смачненьке, пригощаю
Цитата: uliana_y
Очі в різні сторони порозбігались!
дуже люблю коли на празнику є шось із сиром, шось із маком а також шось з яблуками, по чесному хотіла спекти "небо в роті", але ще ж потрібно було готувати закуски та гарячі страви....тож "небо в роті" перенесла на наступне свято, от в середу буде Ореста, тож спечу для свого Ореста
у мене було дві курячих ніжки, потрібно м"ясо відділити від кісток та перемолоти разом з цибулиною, додати терту моркву 1-2 яйця сіль, перець, ретельно перемішати(можна додати улюблені приправи до м"яса) і нафарширувати шкіру, всередину покласти 6 варених перепелиних яйця, закріпити краї зубочистками або за допомогою нитки та голки запекти у духовці, за пару хвилин до готовності змастити майонезом
у мене трошки фаршу залишилось тож зробила ще дві котлети, подавала на стіл охолоджені, порізані на шматочки, як закуску (поряд з лавашем)
Повідомлення відредагував gutka - 25 листопада 2011 20:17