на сніданок вчора звечора готувала десерт а-ля Тірамісу
так,як печиво савоярді можна в наших краях купити зі самісенької Італії по доступній ціні, то воно у мене є вдома майже завжди
із сиром маскарпоне - складніше, так би мовити ми стільки не заробляємо аби його собі дозволити, а от свіжий домашній смачний сир маюв холодильнику часто 9та й це ви напевно помітили, у мене переважно всі десерти та випічка на основі сиру), так як мені його часто передають із села
для приготування використала
2 упаковки печива по 100 грам
приблизно 300 г сиру
десь 100-120 мл солодкої(свіжої збираної) сметани
цукру пудри до смаку
горнятко міцно завареної кави еспресо
та хороше како-порошок для присипання
для приготування сирної маси у чаші блендера змішати сир, цукор та поступово сметану
прямокутна форма
дно форми змасити сирною масою викласти шар печива, яке попередньо злегка змочувати у каві, перекласти сиром, знову печиво та зверху сир
закрити плівкою та на холод щонайменше на 2 годинки
перед споживанням густо притрусити какао
Смачного!______________________________________________________________-
каталог моїх рецептів