дуже рада всім хто завітав до мене в гості, десерт перший раз носила на роботу, а наступним пригощала родичів - ніхто не залишився байдужим, всім дуже смакувало, він дійсно повітряний і має ніжний вершково-сирний смак Готуйте і прикрашайте на свій смак, наприклад до печива можна додати какао
Повідомлення відредагував gutka - 30 жовтня 2011 19:31
пісне м"ясо (у мене свинина) - ~400-500 г картопля - ~700-800 г зелений горошок - 1/2 банки (або заморожений) морква - 2 шт цибуля - 1-2 шт томатна паста або помідори у власному соці
для картопляного пюре трошки масла та молока або вершків
Потрібно відварити картоплю та приготувати пюре М"ясо та овочі порізати на дрібні кубики Окремо підсмажити м"ясо Овочі: спершу цибулю далі додати моркву, далі помідори(пасту трошки розвести водою) і в кінці зелений горошок
викласти до вогнетривкої форми м"ясо, зверху овочі та картопляне пюре
Запікати у духовці доки злегка підрум"яниться
Повідомлення відредагував gutka - 6 листопада 2011 17:51
на сніданок вчора звечора готувала десерт а-ля Тірамісу
так,як печиво савоярді можна в наших краях купити зі самісенької Італії по доступній ціні, то воно у мене є вдома майже завжди із сиром маскарпоне - складніше, так би мовити ми стільки не заробляємо аби його собі дозволити, а от свіжий домашній смачний сир маюв холодильнику часто 9та й це ви напевно помітили, у мене переважно всі десерти та випічка на основі сиру), так як мені його часто передають із села
для приготування використала 2 упаковки печива по 100 грам приблизно 300 г сиру десь 100-120 мл солодкої(свіжої збираної) сметани цукру пудри до смаку горнятко міцно завареної кави еспресо та хороше како-порошок для присипання
для приготування сирної маси у чаші блендера змішати сир, цукор та поступово сметану прямокутна форма
дно форми змасити сирною масою викласти шар печива, яке попередньо злегка змочувати у каві, перекласти сиром, знову печиво та зверху сир
закрити плівкою та на холод щонайменше на 2 годинки
на сніданок вчора звечора готувала десерт а-ля Тірамісу
Катю!!! Десерт"Тірамісу"-неймовірно спокусливий,я відчуваю його аромат і смак,особливо до горнятка кави,ммм!!! Спробую найближчим часом,рецепт занотувала,дякую за чудові ідеї у кулінарній творчості,які завжди приємно дивують своєю оригінальністю і надзвичайним смаком!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 19 листопада 2011 15:19