Готувала вчора сирну запіканку із зеленню та в"яленими помідорами - всім дуже смакувала, як гаряча так і холодна
500 г сиру 3 яйця 3 ст.л. манної крупи 2 ст.л. борошна плюс трохи для присипки помідорів 6-8 скибочок в'ялених помідорів великий пучок кінзи (петрушки) 1-2 зубчики часнику 1 ч.л. розпушувача сіль, мелений чорний перець
Сир протерти через сито. В'ялені помідори нарізати і присипати невеликою кількістю борошна, щоб в готовій запіканці шматочки не злипалися. Зелень і часник подрібнити. Змішати всі інгредієнти і добре вимісити. Форму змастити маслом, викласти сирну масу. Запікати при 180 градусах близько 45 хв. Коли запіканка готова, вимкнути духовку і залишити ще на 20 хв.
рецепт побачила в Анюти (http://snova-anechka.livejournal.com/80010.html)
Повідомлення відредагував gutka - 16 вересня 2011 23:32
до горохової зупи приготувала хрусткий батон зі смаком часнику
3-4 зубки часнику кинути на 1-2 хвилини в окріп, потім подрібнити пучок петрушки дрібно порізати часник і зелень розмішати зі 100 г вершкового масла кімнатної температури, посолити
батон розрізати повздовж на дві частини, намастити маслом обидві частини, з"єднати частини назат і поставити батон на 10хв до розігрітої духовки
Порізати на грубі скибочки
Повідомлення відредагував Натонька - 14 жовтня 2011 18:59
Оригінальна та незвичайна сирна запіканка. Взагалі сир з сіллю та зеленню дуже смачно. Я готую вареники з кропом та зеленою цибулькою, теж смачно. Завтра приготую таку запіканку. Дякую.
простий та легкий у приготувані десерт для любителів білого шоколаду (ідею побачила в кулінарному щоденнику - є така амер.передача на МЕНЮ ТВ)
білий шоколад(у мене були шоколадні монетки) розтопити на водяній бані, сформувати кружечки, а зверху викласти улюблені сухофрукти з горіхами, поставити на холод я використала родзинки, сушену журавлину, горіхи кешью та мигдаль
Повідомлення відредагував gutka - 19 вересня 2011 21:48