смак мого дитинства - ці смачні равлики пекла нам сестра бабці - це її фірмові солодощі, рецепт коли підросла переписала собі до записника і сьогодні приготувала - аромат і смак неймовірний
3 скл борошна 250 г маргарину 1 яйце 2 пачки сиру (400 г домашнього сиру) трішки солі та цукру 1 ч.л. розпушувача
замісити тісто, як на вареники, для початку взяти 2/3 борошна решту підсипати, коли будете місити на дошці
тісто розкачати, змастити абрикосовим варенням, посипати густо корицею, горіхами та родзинками, згорнути рулетом(у мене вийшло два) порізати на шматочки, викласти на форму, застелену папером для випічки, змастити білком і випікати при темп.180
Повідомлення відредагував gutka - 13 березня 2011 12:07
наТуся, lana, дякую щиро, спробуйте приготувати: равлики такі ароматні, пухнасті та смачні, шкода що вдома немає грецьких горіхів, завжди готували саме з ними, а я додала тільки пару лісових горішків та кешью
Повідомлення відредагував gutka - 13 березня 2011 14:22
Катю, це справді дуууже смачний рецепт !!! Наша родина вже давно його засмакувала, приємно було побачити його на сайті, як старого знайомого ! а грецькі горіхи в нас чистить доця, її маленьки ручки прямо як у білочки
Повідомлення відредагував Наташка - 13 березня 2011 21:10
Gutka равлики з сирного тіста - дуже смачна випічка! Моя мама часом такі випікає - зі столу зникають дуже швидко
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Для мене це нетрадиційна випічка, але дуже смачно виглядає. У мене з сиром одна проблема - щоб такого приготувати, щоб діти зїли... Цей рецепт, напевно, підійде...